Apartmani Summer Romance  Njivice  Hrvatska

Od 45 /night

45.164443 14.544853

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

Opis

Obiteljska kuća „Summer Romance“ smještena je na atraktivnoj poziciji sa udaljenošću od 40 m do mora i 150 m do centra turističkog mjesta Njivice na otoku Krku. Položaj karakterizira blizina plaže i centra mjesta sa ljetnim kulturno-zabavnim događanjima, te pogled na more. Kuća „Summer Romance“ nalazi se na zemljištu zatvorenog tipa krašenog vrtom sa zelenilom, travnatom površinom i mediteranskim biljkama. U kući se nalaze 2 apartmana sa osiguranim parkirališnim mjestom na nenatkrivenom i ograđenom zemljištu kuće. Apartmani su klimatizirani i opremljeni satelitskim TV prijemom i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). Od opreme za zajedničku uporabu na raspolaganju su roštilj i vrtni tuš smješteni u sklopu okućnice. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Najmom jednog od apartmana u kući „Summer Romance“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje u centru Njivica na otoku Krku!

Smještaj

Apartman Summer Romance 1

Apartman „Summer Romance 1“ u centru Njivica, blizu mora, nalazi se u prizemlju kuće sa ulazom preko natkrivene terase. Apartman je površine 50 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa kapacitetom od dva stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Summer Romance 1“ idealan je za parove ili obitelji sa djecom. Apartman sadrži jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevnu sobu (opremljenu kutnom sjedećom garniturom na razvlačenje sa funkcijom pomoćnog ležaja za dvije osobe, stolom za objedovanje, flat screen TV-Sat i klimatizacijskim uređajem), kuhinju (opremljenu indukcijskim štednjakom, pećnicom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za filter kavu i kuhalom za vodu). Sanitarije se sastoje od kupaonice sa kadom i bideom. Iz dnevne sobe se prilazi natkrivenoj terasi sa pogledom na more, opremljenoj sjedećom garniturom. Odabirom novouređenog apartmana „Summer Romance 1“ u centru Njivica, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Summer Romance 2

Apartman „Summer Romance 2“ u centru Njivica, blizu mora, nalazi se u prizemlju kuće sa ulazom preko natkrivene terase. Apartman je površine 50 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa kapacitetom od dva stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Summer Romance 2“ idealan je za parove ili obitelji sa djecom. Apartman sadrži jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevnu sobu (opremljenu kutnom sjedećom garniturom na razvlačenje sa funkcijom pomoćnog ležaja za dvije osobe, stolom za objedovanje, flat screen TV-Sat i klimatizacijskim uređajem), kuhinju (opremljenu indukcijskim štednjakom, pećnicom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za filter kavu i kuhalom za vodu). Sanitarije se sastoje od kupaonice sa tuš kadom i bideom. Iz dnevne sobe se prilazi natkrivenoj terasi sa pogledom na more, opremljenoj sjedećom garniturom. Odabirom novouređenog apartmana „Summer Romance 2“ u centru Njivica, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)

Komentari

O smještaju


Destinacija: Njivice

Do mora: 40
Spavaćih soba: 2
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Njivice plaža     Brzi pogled
Konjički klub     Brzi pogled
Sportovi na vodi     Brzi pogled
Najam skutera i bicikala     Brzi pogled
Najam bicikala     Brzi pogled
Šetnice i biciklističke staze     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 19966
Njivice

Njivice su turističko mjesto smješteno na sjeverozapadnoj strani otoka Krka na sjevernom Jadranu. Nekada malo naselje čije se stanovništvo bavilo pretežno ribarstvom i poljoprivredom, danas je poznato turističko odredište brojnih europskih, ali i svjetskih turista. Najvećom prekretnicom za razvoj turizma Njivica smatra se izgradnja hotela ''Luka'' (danas hotel ''Jadran'') i ville ''Dinka'' početkom 20. stoljeća. Tijekom godina gradio se niz drugih smjetajnih kapaciteta to je nastavilo privlačiti turiste iz svih dijelova Europe. Danas se velika većina stanovništva Njivica, ali i cijelog otoka Krka bavi pružanjem ugostiteljskih ili usluga privatnog smještaja. Razvoju turizma Njivica uvelike pridonosi i ljepota prirodnih resursa - mnoštvo prekrasnih plaža, uvala i mediteranska klima idealni su uvjeti za dolazak sve većeg broja posjetitelja. Njivice obiluju hotelskim i privatnim smještajem te brojnim ugostiteljskim objektima u kojima se nude tradicionalna jela otoka što je brojnim turistima privlačno. U samom centru mjesta nalaze se brojne aktivnosti i sadržaji koje bi Vaš odmor učinile maksimalno zabavnim i kompletno ispunjenim kao što su razni sportski tereni, konjički klub, brojne pješačke i biciklističke staze i sportovi na vodi. Jedna od najpoznatijih kulturno-povijesnih znamenitosti u Njivicama koju bi svakako trebali posjetiti je crkva Rođenja Blažene Djevice Marije iz 1905. godine u kojoj se čuva predromanički plutej čije je otkriće ukazalo na antičke korijene Njivica. Ukoliko svoj boravak u Njivicama želite dodatno obogatiti, možete unajmiti skutere ili bicikle i s njima istraživati tajnovite puteve i staze mjesta. U Njivicama sve generacije zaisgurno mogu pronaći brojne izvore zabave koji bi udovoljili njihovim potrebama. Ukoliko se odlučite na nešto manje aktivnu varijantu odmora, Njivice nude pregršt plaža i skrivenih uvala u kojima se možete opustiti uz kristalno čisto i modro Jadransko more. Savršena su destinacija za jednodnevne izlete ali i duže godišnje odmore ili ljetovanje zbog dobre prometne povezanosti, prekrasne očuvane prirode, čistoće mora i mnoštva sadržaja. Zbog ugodne mediteranske klime koja prevladava u Njivicama, sve je više turista koji Njivice posjećuju i izvan ljetnih mjeseci. Njivice su idealna destinacija za obitelji s djecom ali i sve one koji tijekom svog odmora žele maksimalnu dozu privatnosti, ljepote i mira.