Apartmani Palm Garden   Njivice  Hrvatska

Od 45 /night

45.16486 14.54575

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

Opis

Apartmani Palm Garden u Njivicama nude smještaj u jednom apartmanu za četiri do pet osoba i u jednom studio apartmanu za dvije osobe. Apartmani se nalaze na prvom katu kuće i to jedan kraj drugoga, tako da su vrlo pogodni za dvije manje obitelji.

Ova obiteljska kuća je prva energetsko nezavisna kuća na otoku Krku. Više o tome možete saznati u priloženom videu.

Smješena je na vrlo traženoj lokaciji na samo 130 m od mora i 150 m od centra Njivica.  Kuću krasi lijepo uređeni vrt s palmama, maslinama i mediteranskim biljem. 

Parkirno mjesto za Vašeg limenog ljubimca Vam je osigurano u dvorištu kuće. 

Ukoliko i Vi želite provesti gosišnji odmor u jednom od apartmana Palm Garden u Njivicama, pošaljite nam neobvezujući upit i uvjerite se sami u kvalitetu smještaja, ljubaznost domaćina i TOP lokaciju.

Želimo Vam ljetovanje iz snova u Njivicama.


 


Smještaj

Apartman za 4 do 5 osoba
Apartman Palm Garden za 4-5 osoba s pogledom na more smješten je na prvom katu prve energetski nezavisne kuće na Krku. 
Lokacija kuće je jako popularna. Udaljena je samo 130 m od šljunčane plaže i 150 m od centra Njivica. 

Ovaj komforan apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka, odvojene kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe, kupaonice, terase s pogledom na palme i more te još jednog balkona s pogledom na lijepo uređeni vrt.
Kutna garnitura na razvlačenje iz dnevnog boravka pretvara se u pomoćni ležaj. 

Vašeg limenog ljubimca možete bezbrižno parkirati na velikom parkingu u dvorištu. 

Želite provesti nezaboravni godišnji odmor u Njivicama? 
Pošaljite nam neobvezujući upit i uvjerite se sami u kvalitetu smještaja, ljubaznost domaćina i TOP lokaciju apartmana Palm Garden.  

Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Studio Apartman za dvije osobe
Studio apartman Palm Garden nudi komforan smještaj za dvije osobe. 

Nalazi se na prvom katu kuće. Velika terasa s pogledom na more oduševiti će mnoge.

Iako se radi o studio apartmanu, prostrana spavaća soba je odvojena od kuhinje. 

Uživajte u ispijanje jutarnje kave uz izlazak sunca i pijuckanje čaše vina uz zalazak sunca. 



Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)

Komentari

O smještaju


Destinacija: Njivice

Do mora: 130
Spavaćih soba: 3
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Njivice plaža     Brzi pogled
Konjički klub     Brzi pogled
Sportovi na vodi     Brzi pogled
Najam skutera i bicikala     Brzi pogled
Najam bicikala     Brzi pogled
Šetnice i biciklističke staze     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 7092
Njivice

Njivice su turističko mjesto smješteno na sjeverozapadnoj strani otoka Krka na sjevernom Jadranu. Nekada malo naselje čije se stanovništvo bavilo pretežno ribarstvom i poljoprivredom, danas je poznato turističko odredište brojnih europskih, ali i svjetskih turista. Najvećom prekretnicom za razvoj turizma Njivica smatra se izgradnja hotela ''Luka'' (danas hotel ''Jadran'') i ville ''Dinka'' početkom 20. stoljeća. Tijekom godina gradio se niz drugih smjetajnih kapaciteta to je nastavilo privlačiti turiste iz svih dijelova Europe. Danas se velika većina stanovništva Njivica, ali i cijelog otoka Krka bavi pružanjem ugostiteljskih ili usluga privatnog smještaja. Razvoju turizma Njivica uvelike pridonosi i ljepota prirodnih resursa - mnoštvo prekrasnih plaža, uvala i mediteranska klima idealni su uvjeti za dolazak sve većeg broja posjetitelja. Njivice obiluju hotelskim i privatnim smještajem te brojnim ugostiteljskim objektima u kojima se nude tradicionalna jela otoka što je brojnim turistima privlačno. U samom centru mjesta nalaze se brojne aktivnosti i sadržaji koje bi Vaš odmor učinile maksimalno zabavnim i kompletno ispunjenim kao što su razni sportski tereni, konjički klub, brojne pješačke i biciklističke staze i sportovi na vodi. Jedna od najpoznatijih kulturno-povijesnih znamenitosti u Njivicama koju bi svakako trebali posjetiti je crkva Rođenja Blažene Djevice Marije iz 1905. godine u kojoj se čuva predromanički plutej čije je otkriće ukazalo na antičke korijene Njivica. Ukoliko svoj boravak u Njivicama želite dodatno obogatiti, možete unajmiti skutere ili bicikle i s njima istraživati tajnovite puteve i staze mjesta. U Njivicama sve generacije zaisgurno mogu pronaći brojne izvore zabave koji bi udovoljili njihovim potrebama. Ukoliko se odlučite na nešto manje aktivnu varijantu odmora, Njivice nude pregršt plaža i skrivenih uvala u kojima se možete opustiti uz kristalno čisto i modro Jadransko more. Savršena su destinacija za jednodnevne izlete ali i duže godišnje odmore ili ljetovanje zbog dobre prometne povezanosti, prekrasne očuvane prirode, čistoće mora i mnoštva sadržaja. Zbog ugodne mediteranske klime koja prevladava u Njivicama, sve je više turista koji Njivice posjećuju i izvan ljetnih mjeseci. Njivice su idealna destinacija za obitelji s djecom ali i sve one koji tijekom svog odmora žele maksimalnu dozu privatnosti, ljepote i mira.