Apartman Bella Šajini Istra Hrvatska

Od 79 /night

45.027067 13.943786
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  
  Rezerviranjem apartmana „Bella“ odobrava Vam se popust od 20 % za najam (tjedan): 01.05.-06.07. i 24.08.-30.10.2019. Akcija vrijedi još:

-279 days, -18:-6:-19

Opis


Apartman „Bella“ dio je objekta u unutrašnjosti Istre u naselju Šajini. Naselje Šajini spada pod maleni istarski gradić i općinu Barban. Objekt je udaljen 20 km od mora, odnosno glede urbanih centara u blizini, nalazi se 9 km od Barbana i 12 km od Vodnjana.

Položaj objekta karakterizira mirno okruženje u zelenilu Istre, čime omogućuje kvalitetan odmor i uživanje svih čula. Objekt je opremljen svime potrebnim da bi se gost osjećao kao kod kuće. Od sadržaja u blizini, obavezno treba spomenuti restoran na 300 m, te „Galvani park“ kao najbolji adrenalinski park u Istri na 1000 m od objekta. Apartman se nalazi na prvom katu, te ima dovoljno pripadajućeg parkirališnog prostora za više vozila. Veći dio smještajne jedinice je klimatiziran i opremljen satelitskim TV-om i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). Iako možda nije tik uz more, lokacija ovog objekta je odlična polazišna točka za istraživanje Istre i svega što Istra ima za ponuditi.

Ukoliko se odlučite za apartman „Bella“, agencija Anna Tours želi Vam ugodan boravak u Istri.

Smještaj

Apartman Bella

Apartman „Bella“ u Šajinima, nalazi se na prvom katu prekrasne kuće, sa zasebnim ulazom preko vanjskih stepenica kuće. Kuća je izgrađena 2005. i ima 1000 m2 na raspolaganju gostima. Također, gosti imaju na raspolaganju ljuljačke, ležaljke, roštilj, te bazen. Parkinga je u sklopu objekta dovoljno za nekoliko vozila.

Apartman je površine 160 m2 i ima 5 balkona, a ima smještajni kapacitet za 8 osoba. 
Apartman ima četiri spavaće sobe. U prvoj spavaća soba se nalazi bračni krevet 160x200 cm. U drugoj, ujedno i najvećoj spavaćoj sobi, nalazi se bračni krevet 180x200 cm, te dječji krevet. U trećoj spavaćoj sobi, nalaze se dva kreveta dimenzija 140x200 cm i 120x200 cm. U četvrtoj spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet 160x200 cm. 
Dnevna soba opremljena je sa flat screen Sat-TV-om i tri velika dvosjeda. Također treba napomenuti da je smještaj opremljen WLAN-OM za goste. Iz nje je moguće izaći na jedan od balkona.
Kuhinja je potpuno opremljena svime od kombiniranog plinsko-električnog štednjaka sa tri plinska dijela i jednim električnim, preko hladnjaka sa zamrzivačem, aparata za kavu, pećnice, mikrovalne, do perilice za suđe.
U blagovaonici se nalazi veliki stol za šestoro ljudi, te je iz nje moguće izaći na jedan balkon.

Apartman „Bella“ raspolaže i sa dvije kupaonice. U prvoj, manjoj, nalazi se tuš kada. U drugoj se nalaze tuš kada i zasebna kada za kupanje, kao i perilica za rublje, te ova kupaonica ima i svoj izlaz na balkon.
Još jedna natkrivena terasa nalazi se u prizemlju kuće, u blizini roštilja, gdje je i klupa na zelenoj površini.
Osim bazena, tu je i prostor za badminton, kao i još jedne ljuljačke iza kuće.
Diskrecija i mir istarske unutrašnjosti, kao i dostupnost drugih sadržaja, jamče kvalitetan odmor.

Ukoliko se odlučite za apartman „Bella“ u Šajinima, Anna Tours tim želi Vam ugodan boravak i ljetovanje u Istri!
 

Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Šajini
Subdomain: Apartman Bella

Do mora: 20000 m
Spavaćih soba: 4
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: DA

Atrakcije u blizini
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 8188
Šajini

&Scaron;ajini su maleno mjesto od 177 stalnih stanovnika u Općini Barban. Tradicionalni život postao je dobra osnova i dio turističke ponude ovog mjesta. Iako malo mjesto u istarskom krajoliku, ovdje osim mira i rustikalne idile, ima i čitav niz atrakcija u blizini koje će zadovoljiti mnoge. U samom mjestu, nalazi se i nadaleko poznata Konoba &Scaron;ajinka.<br /> Od atrakcija u blizini, treba obavezno navesti &bdquo;„Glavani park“ kao najbolji adrenalinski park u Istri na 2.5 km, te Ranch &bdquo;Barba Tone&ldquo; na 4.8 km udaljenosti, gdje je moguće jahanje po istarskoj prirodi. Također, na samo 9.6 km od &Scaron;ajina nalazi se Istra Adventure - Quad, Buggy, Kayak Safari, gdje se nude mnoge adrenalinske avanture po istarskoj prirodi.<br /> Za one koji žele malo kulturnog sadržaja, Vodnjan je na 11.9 km. U Vodnjanu se u crkvi sv. Blaža nalazi se svjetski poznata zbirka relikvija, kao i Vodnjanske mumije svetaca.<br /> Grad Pula, kao najveći grad Istarske županije i mjesto mnogih kulturno-povijesnih, te ugostiteljskih sadržaja za noćne izlaske, udaljen je od &Scaron;ajina samo 23.8 km.&nbsp;<br /> <div>&nbsp;</div>

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary