Apartmani sa bazenom Krk 1 Krk Otok Krk Hrvatska

Od 110 /night

45.050291 14.529677

  TRGOVINA 200 m
  AUTOBUS 200 m
   PLAŽA 4 km
  ZRAČNA LUKA 22 KM
   RESTORAN 100 m


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Obiteljska kuća „Apartmani sa bazenom Krk“ smještena je na jednom od brežuljaka nedaleko grada Krka, udaljenom 4000 m od centra. Položaj karakterizira mirno okruženje i pogled na dolinu. Promatranje zalaska sunca sa jedne od apartmanskih terasa pružit će Vam jedinstven ugođaj svojstven za kuće smještene na brežuljcima. Kuća „Apartmani s bazenom Krk“ nalazi se na zemljištu zatvorenog tipa površine 1000 m2 u sklopu kojega se nalazi vanjski bazen sa ležaljkama. Zemljište je krašeno zelenilom, mediteranskim biljkama i cvijećem. U kući se nalaze 2 apartmana sa parkirališnim mjestima na nenatkrivenom i ograđenom zemljištu kuće. Apartmani su opremljeni satelitskim TV prijemom i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). Od opreme za zajedničku uporabu na raspolaganju je roštilj smješten u sklopu okućnice natkrivena terasa sa stolom i sjedećim klupama, te unutarnja rekreacijska prostorija za sportske aktivnosti. Stanodavac živi u kući sa posebnim ulazom i pruža uslugu iznajmljivanja apartmana u Krku dugi niz godina i pruža mogućnost usluge doručka. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Najmom jednog od apartmana u kući „Apartmani sa bazenom Krk“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje na otoku Krku!

Smještaj

Apartman 1, 8-10 pax
Apartman sa bazenom Krk 1 u Krku nalazi se na drugom katu kuće. Apartman je površine 120 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija i praktično uređenog interijera. Sa kapacitetom od osam stalnih i dva pomoćna ležaja, apartman s bazenom Krk 1 idealan je za više parova ili višečlane obitelji. Apartman sadrži četiri spavaće sobe sa bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom sa tuš kadom, opremljene Sat TV-om, hladnjakom i ventilatorom. Iz svake spavaće sobe se prilazi nenatkrivenom balkonu opremljenom vrtnim namještajem. Dva pomoćna ležaja u funkciji su kauča na razvlačenje smještenog u dnevnoj sobi. U blagavaonici se nalazi stol za objedovanje za šest osoba. Potpuno opremljena kuhinja sadrži perilicu za posuđe, indukcijski štednjak, pećnicu, napu, aparat za filter kavu i kuhalo za vodu. Od dodatne opreme apartman je opremljen perilicom za rublje. Odabirom apartmana s bazenom Krk 1, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje na otoku Krku!
Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman 2 , 8-10 pax
Apartman sa bazenom Krk 2 u Krku nalazi se na prvom katu kuće. Apartman je površine 120 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija i praktično uređenog interijera. Sa kapacitetom od osam stalnih i dva pomoćna ležaja, apartman s bazenom Krk 1 idealan je za više parova ili višečlane obitelji. Apartman sadrži četiri spavaće sobe sa bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom sa tuš kadom, opremljene Sat TV-om, hladnjakom i ventilatorom. Iz svake spavaće sobe se prilazi nenatkrivenom balkonu opremljenom vrtnim namještajem. Dva pomoćna ležaja u funkciji su kauča na razvlačenje smještenog u dnevnoj sobi. U blagavaonici se nalazi stol za objedovanje za šest osoba. Potpuno opremljena kuhinja sadrži perilicu za posuđe, indukcijski štednjak, pećnicu, napu, aparat za filter kavu i kuhalo za vodu. Od dodatne opreme apartman je opremljen perilicom za rublje. Odabirom apartmana s bazenom Krk 1, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje na otoku Krku!
Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Krk
Subdomain: Apartmani sa bazenom Krk 1

Do mora: 4000 m
Spavaćih soba: 8
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: DA

Atrakcije u blizini
Gradske zidine     Brzi pogled
Kaštel     Brzi pogled
Rimski mozaik     Brzi pogled
Volsonis     Brzi pogled
Venerin hram     Brzi pogled
Katedrala     Brzi pogled
Sveti Dunat     Brzi pogled
Sveti Krševan     Brzi pogled
Crkva Sv. Kvirina - sakralna zbirka     Brzi pogled
Zavičajna etnografska zbirka Kornić     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 20626
Krk

Grad Krk glavno je naselje istoimena otoka. Već stari naziv K(u)R(y)K(ta) svjedoči o predromanskoj ilirskoj civilizaciji koja ga je, kao i čitav otok tako nazivala. Širenjem Rimskog carstva na istočnu obalu Jadrana Krk je postao istaknuto rimsko naselje kojeg su njegovi stanovnici s ponosom nazivali Splendidissima Civitas Kuryctarum (Presjajni grad Krčana). Danas su najpoznatiji simboli grada Katedrala na kojoj se ocrtavaju razni stilovi od romanike i gotike do renesanse i baroka te Kaštel kojeg su podigli Frankopani u 12. stoljeću s četirima kulama za obranu grada. U stari grad se može ući kroz jedna od četvora vrata, a Krk se intenzivnije razvio izvan zidina tek u zadnjih nekoliko desetljeća. Te gradske zidine sa svojim vratima podignute su još u predrimsko doba i nakon dubrovačkih, najočuvanije su na čitavom Jadranu. Uz bogato kulturno-povijesno nasljeđe grad Krk svojim gostima nudi i širok dijapazon sportskih aktivnosti, uživanje u gastro delicijama u brojnim restoranima, noćnu zabavu u kafićima ili tek lješkarenje na uređenim plažama. Smještaj u gradu Krku možete pronaći u hotelima, kampovima, vilama, kućama za odmor, apartmanima.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary