Moderni apartmani Central Beach Njivice Otok Krk Hrvatska

Od 35 /night

45.163434 14.543094

  DO MORA 150 m
  CENTAR MJESTA 200m
  AMBULANTA 250 m
  PLAŽA 150 m
  MARKET 200m
  PIZZERIA 200m
  RESTORAN 200m
  BANKA 400m
  LJEKARNA 200m
  AUTOBUSNA STANICA 50m
  POŠTA 200m


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Ukoliko tražite savršen smještaj za godišnji odmor za sebe i svoju obitelj, dopustite da Vam predstavimo moderne apartmane ''Central Beach''.

Novoizgrađena apartmanska kuća „Central Beach“ smještena je u Njivicama na otoku Krku. Mjesto smješteno na sjeverozapadu otoka poznato je po brojnim predivnim plažama i prirodnim bogatstvima. Apartmanska kuća smještena je na atraktivnoj poziciji sa udaljenošću od 150 m od centra i plaže što zvuči idealno ukoliko što više svog vremena želite provesti opuštajući se na predivnoj šljunčanoj plaži. Kuća „Central Beach“ nalazi se na zemljištu otvorenog tipa ukrašenog mediteranskim biljkama i diskretnom rasvjetom.

U kući se nalaze 9 smještajnih jedinica (apartmana) modernog interijera, koji su opremljeni protuprovalnim vratima što će Vam pružiti dodatan osjećaj sigurnosti tijekom Vašeg boravka. Za svaku jedinicu osigurano je jedno parkirno mjesto na nenatkrivenom i neograđenom zemljištu kuće pod video nadzorom.

Sve smještajne jedinice su klimatizirane i opremljene satelitskim TV prijemom i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). 

Turistička pristojba za goste od navršenih 12 godina starosti (po osobi po danu 1,40 €) nije uključena u dnevnu cijenu najma.

U apartmanima nije dozvoljeno pušenje. 

Najmom jednog od novoizgrađenih i modernih apartmana u kući „Central Beach “ pružit ćete si prekrasno ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!

Smještaj

A-2

Apartman „A-2“ u Njivicama nalazi se u prizemlju sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće.

Apartman je površine 36 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa smještajnim kapacitetom za 2 do 4 osobe apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom (opremljena Sat Tv ravnog ekrana) i dva pomoćna ležaja u funkciji kutne garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi.

Dnevna soba je opremljena flat screen TV-om i stolom za objedovanje za četiri osobe, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatpm za kavu, kuhalom za vodu i tosterom. Kupaonica se sastoji od tuš kabine.

Iz dnevne sobe prilazi se natkrivenoj terasi sa travnjakom , mediteranskim biljkama i noćnom diskretnom rasvjetom. Terasa je opremljena tendom na izvlačenje, garniturom za sjedenje i dvije ležaljke.

Odabirom apartmana „A-2“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
A-3

Apartman „A-3“ u Njivicama nalazi se na prvom katu sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće.

Apartman je površine 36 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa smještajnim kapacitetom za 2 do 4 osoba apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom i dva pomoćna ležaja u funkciji kutne garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi.

Dnevna soba je opremljena flat screen TV-om i stolom za objedovanje za četiri osobe, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i tosterom. Kupaonica se sastoji od tuš kabine.

Iz dnevne sobe prilazi se natkrivenom balkonu opremljenim garniturom za sjedenje. Odabirom apartmana „A-3“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
A-4

Apartman „A-4“ u Njivicama nalazi se na prvom katu sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće.

Apartman je površine 36 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa smještajnim kapacitetom za 2 do 4 osobe apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom opremljene Tv Sat ravnog ekrana i dva pomoćna ležaja u funkciji kutne garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi.

Dnevna soba je opremljena flat screen TV-om i stolom za objedovanje za četiri osobe, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i tosterom. Kupaonica se sastoji od tuš kabine.

Iz dnevne sobe prilazi se natkrivenom balkonu opremljenim garniturom za sjedenje.

Odabirom apartmana „A-4“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
A-5

Apartman „A-5“ u Njivicama nalazi se na drugom katu sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće. Apartman je površine 75 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera.

Sa smještajnim kapacitetom za 4 do 5 osoba apartman se sastoji od dvije dvokrevetne sobe sa bračnim krevetom, kupaonom i izlazom na balkon i drugom sa flat screen TV.

Pomoćni ležaj u funkciji je sjedeće kutne garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi, opremljenoj flat screen TV-om i stolom za objedovanje.

Potpuno opremljena kuhinja sadrži perilicu za suđe, indukcijski štednjak, napu, pećnicu, mikrovalnu pećnicu, električni roštilj, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za filter kavu, kuhalo za vodu i toster. Sanitarije se sastoje od dvije kupaonice sa tuš kabinom i perilicom za rublje.

Iz dnevne sobe se prilazi natkrivenoj terasi opremljenoj garniturom za sjedenje i ležaljkom.

Odabirom apartmana „A-5“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
B-1

Apartman B-1 u Njivicama nalazi se u prizemlju sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće.

Apartman je površine 36 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa smještajnim kapacitetom za 2 do 4 osobe apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom (opremljene Sat TV ravnog ekrana) i dva pomoćna ležaja u funkciji kutne garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi.

Dnevna soba je opremljena flat screen TV-om i stolom za objedovanje za četiri osobe, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa indukcijskim štednjakom, napom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i tosterom. Kupaonica se sastoji od tuš kabine.

Iz dnevne sobe prilazi se natkrivenoj terasi sa travnjakom , mediteranskim biljkama i noćnom diskretnom rasvjetom. Terasa je opremljena tendom na izvlačenje, garniturom za sjedenje i dvije ležaljke.

Odabirom apartmana „B-1“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
B-2

Apartman B-2“ u Njivicama nalazi se u prizemlju sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće.

Apartman je površine 36 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa smještajnim kapacitetom za 2 do 4 osobe apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa dva jednostruka razdvojena kreveta i dva pomoćna ležaja u funkciji kutne garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi.

Dnevna soba je opremljena flat screen TV-om i stolom za objedovanje, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom i kuhalom za vodu.

Kupaonica se sastoji od tuš kabine.

Iz dnevne sobe prilazi se nenatkrivenoj terasi sa travnjakom , mediteranskim biljkama i noćnom diskretnom rasvjetom.

Terasa je opremljena garniturom za sjedenje.

Odabirom apartmana B-2, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
B-3

Apartman B-3 u Njivicama nalazi se na prvom katu sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće. Apartman je površine 36 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera.

Sa smještajnim kapacitetom za 2 do 4 osoba apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom (opremljene Sat Tv ravnog ekrana) i dva pomoćna ležaja u funkciji kutne garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi.

Dnevna soba je opremljena flat screen TV-om i stolom za objedovanje za četiri osobe, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i tosterom.

Kupaonica raspolaže tuš kabinom.

Iz dnevne sobe prilazi se natkrivenom balkonu opremljenim garniturom za sjedenje. Odabirom apartmana B-3, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
B-4

Apartman „B-4“ u Njivicama nalazi se na prvom katu sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće. Apartman je površine 36 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera.

Sa smještajnim kapacitetom za 2 do 4 osoba apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa krevetima na kat i dva pomoćna ležaja u funkciji kutne garniture na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi.

Dnevna soba je opremljena flat screen TV-om i stolom za objedovanje za četiri osobe, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i tosterom. Kupaonica raspolaže tuš kabinom.

Iz dnevne sobe prilazi se natkrivenom balkonu opremljenim garniturom za sjedenje. Odabirom apartmana „B-4“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
B-5

Apartman „B-5“ u Njivicama nalazi se na drugom katu sa ulazom preko unutarnjih stepenica kuće. Apartman je površine 72 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera.

Sa smještajnim kapacitetom za 5 do 6 osoba apartman sadrži tri spavaće sobe, jednu sa bračnim krevetom, jednu sa krevetom na razvlačenje i jednu sa dva jednostruka kreveta i izlazom na balkon.

Dnevna soba je opremljena kutnom garniturom za sjedenje i flat screen TV-Sat u čijem se sklopu nalazi i potpuno opremljena kuhinja (sadrži perilicu za posuđe, indukcijski štednjak, mikrovalnu pećnicu ,hladnjak sa zamrzivačem, aparat za filter kavu i toster).

Sanitarije se sastoje od kupaonice sa tuš kabinom i perilicom rublja,  i zasebnog WC-a sa umivaonikom. Iz dnevne sobe se prilazi natkrivenoj lođi opremljenoj garniturom za sjedenje.

Odabirom apartmana „B-5“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari


  • Deiler Helmut

    Gückingen Deutschland

    Urlaub vom 10.09. - 24.09.2017 Apartman A2 und A3

    Guten morgen und Dobar dan,wir waren zum 5. mal in Njivice,und dieses mal hat ANNA TOURS unseren Urlaub gerettet.Wir benötigten nach einer Misslungenen Buchung Zeitnah 2 Wohnungen für 5 Erwachsene im selben Haus.Anna Tours und ihr Team haben dieses Problem Fachmännisch umgehend gelöst.Wir bewohnten 2 Apartman(A2+A3) im Komplex Daska.Alles war wie im Internet beschrieben,modern Eingerichtet,Strandnah und auch zum Hafen und sonstigen Geschäften war es nicht weitAuch der Ablauf bei Ankunft reibungslos wir wurden von einer sehr netten Hausverwalterin schon erwartet.Der Bäcker war um die Ecke und zum Essen gehen können wir die Konoba Vijon bestens Empfehlen auch dort stimmt alles was einen Urlaub noch schöner macht.Auch die Strandbar Sunset Beach mit der netten Chefin Iva ist zu besuchen wert.Ausflüge auf der Insel z.b. Krk Stadt,Baska,Malinka,Crikvenica,Rijeka,Opatija oder das Weindorf Vrbniklohnen sich .Alles in allem ein Super gelungener Urlaub,Ich/Wir bedanken uns noch einmal beim gesamten Anna Tours Team für diesen Tollen Service.Liebe Grüsse Helmut Deiler..........-http://www.apartmani-daska.com/dindex2.php — glücklich.

    More Less

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Njivice
Subdomain: Moderni apartmani Central Beach

Do mora: 150 m
Spavaćih soba: 13
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Najam bicikala     Brzi pogled
Šetnice i biciklističke staze     Brzi pogled
Njivice plaža     Brzi pogled
Konjički klub     Brzi pogled
Sportovi na vodi     Brzi pogled
Najam skutera i bicikala     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 86325
Njivice

Njivice su turističko mjesto smješteno na sjeverozapadnoj strani otoka Krka na sjevernom Jadranu. Nekada malo naselje čije se stanovništvo bavilo pretežno ribarstvom i poljoprivredom, danas je poznato turističko odredište brojnih europskih, ali i svjetskih turista. Najvećom prekretnicom za razvoj turizma Njivica smatra se izgradnja hotela ''Luka'' (danas hotel ''Jadran'') i ville ''Dinka'' početkom 20. stoljeća. Tijekom godina gradio se niz drugih smjetajnih kapaciteta to je nastavilo privlačiti turiste iz svih dijelova Europe. Danas se velika većina stanovništva Njivica, ali i cijelog otoka Krka bavi pružanjem ugostiteljskih ili usluga privatnog smještaja. Razvoju turizma Njivica uvelike pridonosi i ljepota prirodnih resursa - mnoštvo prekrasnih plaža, uvala i mediteranska klima idealni su uvjeti za dolazak sve većeg broja posjetitelja. Njivice obiluju hotelskim i privatnim smještajem te brojnim ugostiteljskim objektima u kojima se nude tradicionalna jela otoka što je brojnim turistima privlačno. U samom centru mjesta nalaze se brojne aktivnosti i sadržaji koje bi Vaš odmor učinile maksimalno zabavnim i kompletno ispunjenim kao što su razni sportski tereni, konjički klub, brojne pješačke i biciklističke staze i sportovi na vodi. Jedna od najpoznatijih kulturno-povijesnih znamenitosti u Njivicama koju bi svakako trebali posjetiti je crkva Rođenja Blažene Djevice Marije iz 1905. godine u kojoj se čuva predromanički plutej čije je otkriće ukazalo na antičke korijene Njivica. Ukoliko svoj boravak u Njivicama želite dodatno obogatiti, možete unajmiti skutere ili bicikle i s njima istraživati tajnovite puteve i staze mjesta. U Njivicama sve generacije zaisgurno mogu pronaći brojne izvore zabave koji bi udovoljili njihovim potrebama. Ukoliko se odlučite na nešto manje aktivnu varijantu odmora, Njivice nude pregršt plaža i skrivenih uvala u kojima se možete opustiti uz kristalno čisto i modro Jadransko more. Savršena su destinacija za jednodnevne izlete ali i duže godišnje odmore ili ljetovanje zbog dobre prometne povezanosti, prekrasne očuvane prirode, čistoće mora i mnoštva sadržaja. Zbog ugodne mediteranske klime koja prevladava u Njivicama, sve je više turista koji Njivice posjećuju i izvan ljetnih mjeseci. Njivice su idealna destinacija za obitelji s djecom ali i sve one koji tijekom svog odmora žele maksimalnu dozu privatnosti, ljepote i mira.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary