Najbolja mjesta za noćni provod u Hrvatskoj

Hrvatska, dragulj Jadrana, sve više postaje prepoznatljiva kao top destinacija za noćni život. Od energičnih beach partyja do ekskluzivnih klubova, Hrvatska nudi nevjerojatne mogućnosti za zabavu nakon zalaska sunca. U ovom članku, otkrivamo vam 6 najboljih mjesta za partijanje u Hrvatskoj, gdje ćete doživjeti noći koje ćete pamtiti cijeli život.

Diamond Club, Otok Krk
Smješten u srcu Zlatnog otoka, Krka, iznad Malinske, nalazi se Diamond Club, novi adut noćnog života na Kvarneru. Sa jednim od najljepših pogleda u regiji, Diamond je pravo okupljalište za partijanere iz cijelog svijeta.
Očekujte festival atmosferu, vrhunsku produkciju i svjetski poznate DJ-eve koji će vas voditi kroz noć. Ambijent kluba osmišljen je prema standardima najboljih europskih klubova, pružajući posjetiteljima impresivno audiovizualno iskustvo. Ritem modernih zvukova garantira nezadrživu zabavu, radost, druženje i emocije u prirodnom okruženju i ambijentu vrućih ljetnih noći. Dok uživate u bezbrižnim ljetnim noćima na otoku Krk, možete istražiti i nekretnine u Njivicama koje su savršene za odmor ili investiciju, a sve to u neposrednoj blizini ovog fantastičnog kluba.

Aquarius Zrće, Otok Pag Aquarius, dio poznatog trodnevnog Sonus Festivala, također je i dom za partijanje od 0-24. Tijekom dana možete uživati u baru na plaži u sklopu kojeg se nalazi odličan restoran, a potom u popodnevnim satima počinju nezaboravni partiji na plaži. Partiji traju tijekom cijele večeri, gdje se pronađe nešto za sve tipove partijanera. Budući da se nalazi samo 1,25 kilometra od mjesta Novalja čine ga fantastičnom party destinacijom. Put do plaže je jednostavan gdje partiji obično traju 24 sata omogućujući vam da uživate u zabavnim večerima s prijateljima ili da vidite koliko ste izdržljivi ! Klub

Papaya, Novalja Klub Papaya glasi kao jedan od najboljih klubova na plaži u Europi. Ovaj klub je domaćin nekoliko različitih festivala i evenata tokom cijele godine. Ništa ne može biti bolje od partijanja na otvorenoj plaži s nezaboravnim pogledom preko Jadrana. Isto tako, svake godine možete biti dio velikog "big beach spring break" eventa koji se održava u svibnju i traje nevjerojatna četiri dana.

Carpe Diem, Hvar Ovo mjesto je odlično za dnevna opuštanja na plaži a idealno za lude noćne provode. U Carpe Diemu možete doživjeti čarobnu vibru, kakvu biste očekivali doživjeti na Ibizi. Možete plesati i gledati zalazak sunca, uživati u nevjerojatnim clubbing sesijama pa čak uživati u glazbi od nekih najboljih svjetskih DJ-a.

Byblos, Poreč
Ako želite tulumariti u raskošnom okruženju onda je Byblos klub za Vas. Ovaj klub prvi put je otvoren u 1960, te je doživio neke transformacije u prošlosti. Sada, stvarno zadivljujući klub u rangu je s nekim od najboljih noćnih klubova u svijetu. Možete uživati uz house, elektronsku i urbanu glazbu partijajući cijelu noć od 11 navečer do 6 ujutro. Stijena Klub

Uljanik, Pula Ako ste u potrazi za malo drugačijim načinom zabave, onda je Rock Club pravo mjesto za vas. U večernjim satima se možete opustiti u baru, a zatim mjesto zaista postaje živo i rok ludnica počinje! Ovaj klub je odličan za obožavatelje svih različitih vrsta rock glazbe gdje u društvu istomišljenika možete uživati od 8 navečer do 6 ujutro! Najbolji mjesto za party mora biti Novalja iz razloga što je ona hrvatska verzija Ibize. Neizbježna je točka za ljubitelje klupske i party scene, gdje ste sigurni da ćete doživjeti iskustva koja neće nikad zaboraviti!


Ivan Perić, 17.08.2023

Komentari


  • Vedran

    Uskoro nam stiže ljeto i provod na Jadranu


  • Marijan

    Jedva čekam ljeto

Napišite komentar

Vaše ime
Email
Tekst komentara


Facebook Twitter Share now