Hotel Jadran  Njivice  Hrvatska

Od42 /night

45.165711 14.544771
Opcenito
Hotel se nalazi na samoj obali mora udaljen svega 200 metara od centra mjesta Njivice. Recepcija hotela radi 0-24 i u sklopu recepcije se nalazi sef za čuvanje vrijednih stvarI i INFO DESK gdje možete rezervirati razne izlete, kupiti karte za razne manifestacije i li unajmiti automobil, skuter ili bicikl. Osoblje hotela govori tri jezika; engleski , talijanski i njemački. Sve smještajne jedinice su klimatizirane.
Prehrana
Širok izbor hladnih i toplih predjela, ribljih i mesnih jela te sve vrste salata i slastica. Hotel također u ponudi ima i dvije vrste launc paketa.
Aktivnosti
Tenis, sportovi na vodi, stolni tenis, mini golf, najam bicikala, dječje igralište..
Usluge
Polui pansion ili noćenje s doručkom, recepcija (24h), mjenjačnica, pult za organizaciju izleta, konferencijske sobe, faks - kopiranje..
Internet
Besplatni bežični internet.
Djeca
Djeca su dobrodošla
Pomocni lezajevi
Nema mogućnosti dodavanja dodatnih ležaja u smještajne jedinice!
Kucni ljubimci
Bez kućnih ljubimaca!
Napomena
Mogućnost plaćanja gotovinom i karticama!
Prijava - odjava
14:00 h - 10:00 h


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

Opis

Novo uređeni hotel sa konferencijskom salom, klimatiziramim sobama, lounge barom i šljunčanom plažom punom dodatnih sadržaja kao što je npr. animacija gostiju na plaži odmah do mora u centru Njivica na otoku Krku

Smještaj

Dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na park
Dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na park sadrži veliki bračni krevet za dvije osobe, LCD SAT i mini bar s hladnjakom.

Klimatizirano LCD TV Balkon Pogled na park
Bračni krevet
Brzi pogled       Upit       Cjenik (Euro)
Dvokrevetna soba s pogledom na more
Dvokrevetna soba s pogledom na more sadrži veliki bračni krevet za dvije osobe, LCD SAT i mini bar s hladnjakom.

Klimatizirano LCD TV Pogled na more Bračni krevet
Brzi pogled       Upit       Cjenik (Euro)
Dvokrevetna soba s pogledom na more i balkonom
Dvokrevetna soba s pogledom na more i balkonom sadrži veliki bračni krevet za dvije osobe, LCD SAT i mini bar s hladnjakom.

LCD TV Klimatizirano Pogled na more Bračni krevet
Brzi pogled       Upit       Cjenik (Euro)
Dvokrevetna soba s pogledom na park
Dvokrevetna soba s pogledom na park sadrži veliki bračni krevet za dvije osobe, LCD SAT i mini bar s hladnjakom.

Brzi pogled       Upit       Cjenik (Euro)
Jednokrevetna soba s pogledom na more i balkonom
Jednokrevetna soba s pogledom na more i balkonom sadrži veliki krevet, LCD SAT i mini bar s hladnjakom.

LCD TV Pogled na more Balkon Klimatizirano
Brzi pogled       Upit       Cjenik (Euro)

O hotelu

Destinacija: Njivice

Do mora: 2 m
Bazen: NE

Opremljenost
  • WI-FI
  • Restoran
  • Konferencijska sala
  • Mjenjačnica
  • Aktivnosti za djecu
  • Tenis tereni
  • Pristup invalidima
Atrakcije u blizini
attractions comming soon!
Njivice

Njivice su turističko mjesto smje&scaron;teno na sjeverozapadnoj strani otoka Krka na sjevernom Jadranu. Nekada malo naselje čije se stanovni&scaron;tvo bavilo pretežno ribarstvom i poljoprivredom, danas je poznato turističko odredi&scaron;te brojnih europskih, ali i svjetskih turista.<br /> &nbsp;Najvećom prekretnicom za razvoj turizma Njivica smatra se izgradnja hotela ''Luka'' (danas hotel ''Jadran'') i ville ''Dinka'' početkom 20. stoljeća. Tijekom godina gradio se niz drugih smjetajnih kapaciteta &scaron;to je nastavilo privlačiti turiste iz svih dijelova Europe. Danas se velika većina stanovni&scaron;tva Njivica, ali i cijelog otoka Krka bavi pružanjem ugostiteljskih ili usluga privatnog smje&scaron;taja. Razvoju turizma Njivica uvelike pridonosi i ljepota prirodnih resursa - mno&scaron;tvo prekrasnih plaža, uvala i mediteranska klima idealni su uvjeti za dolazak sve većeg broja posjetitelja. <br /> Njivice obiluju hotelskim i privatnim smje&scaron;tajem te brojnim ugostiteljskim objektima u kojima se nude tradicionalna jela otoka &scaron;to je brojnim turistima privlačno. U samom centru mjesta nalaze se brojne aktivnosti i sadržaji koje bi Va&scaron; odmor učinile maksimalno zabavnim i kompletno ispunjenim kao &scaron;to su razni sportski tereni, konjički klub, brojne pje&scaron;ačke i biciklističke staze i sportovi na vodi. Jedna od najpoznatijih kulturno-povijesnih znamenitosti u Njivicama koju bi svakako trebali posjetiti je crkva Rođenja Blažene Djevice Marije iz 1905. godine u kojoj se čuva predromanički plutej čije je otkriće ukazalo na antičke korijene Njivica. Ukoliko svoj boravak u Njivicama želite dodatno obogatiti, možete unajmiti skutere ili bicikle i s njima istraživati tajnovite puteve i staze mjesta. U Njivicama sve generacije zaisgurno mogu pronaći brojne izvore zabave koji bi udovoljili njihovim potrebama. <br /> Ukoliko se odlučite na ne&scaron;to manje aktivnu varijantu odmora, Njivice nude pregr&scaron;t plaža i skrivenih uvala u kojima se možete opustiti uz kristalno čisto i modro Jadransko more. Savr&scaron;ena su destinacija za jednodnevne izlete ali i duže godi&scaron;nje odmore ili ljetovanje zbog dobre prometne povezanosti, prekrasne očuvane prirode, čistoće mora i mno&scaron;tva sadržaja. Zbog ugodne mediteranske klime koja prevladava u Njivicama, sve je vi&scaron;e turista koji Njivice posjećuju i izvan ljetnih mjeseci.<br /> Njivice su idealna destinacija za obitelji s djecom ali i sve one koji tijekom svog odmora žele maksimalnu dozu privatnosti, ljepote i mira.<br /> <div>&nbsp;</div>

Privatni smještaj u Hrvatskoj, hoteli, izleti, najam automobila i plovila za vaš godišnji odmor na Jadranu i kontinentalnoj Hrvatskoj

ANNA TOURS

Primorska cesta (Hotel Jadran)
51512 Njivice, Croatia
Tel: +385 51 846165
OIB: 83825420203
IMATE LI PITANJA?

+385 51 846 165
 info@annatours.hr


BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Copyright by © Anna Tours d.o.o.
Developed by: MICRO MAG
Facebook Twitter Share now