Apartman Eagles Nest Njivice Otok Krk Hrvatska

Od 60 /night

45.16078066584265 1412582765020424.5
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Tražite li destinaciju u Hrvatskoj za Vaš odmor? Predstavljamo Vam apartman Eagle's Nest u Njivicama na otoku Krku.

Ovaj apartman za do 4 osobe se nalazi na 150 m od mora i 200 m od centra mjesta u kojem možete naći dućan, voćarnu, 2 pekare, kiosk i frizera.

Apartman se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, 2 spavaće sobe sa 2 kreveta, kupaone i terase sa koje se pruža pogled na more. 

Klima i internet su uključeni u cijenu najma.

Odabirom apartmana Eagle's Nest, agencija Anna Tours Vam želi ugodan odmor u Njivicama na otoku Krku.

Smještaj

Kliknite na početnu fotografiju smještajne jedinice ili link s nazivom apartmana
Apartman Eagles Nest >>>
U dnevnom boravku nalazi se TV, klima, sjedeća garitura i izlaz na terasu.

Kuhinja je opremljena sa električnim štednjakom, pećnicom, aparatom za filter kavu, kuhalom za vodu, napom i hladnjakom sa zamrzivačem.

U kupaoni se nalaze tuš-kabina, WC, ogledalo, umivaonik i perilica rublja.

Na terasu dolazite kroz kuhinju i dnevni boravak.

Odabirom apartmana Eagle's Nest, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak u Njivicama na otoku Krku.

Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Njivice
Subdomain: Apartman Eagles Nest

Do mora: 250 m
Spavaćih soba: 2
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Njivice plaža     Brzi pogled
Konjički klub     Brzi pogled
Sportovi na vodi     Brzi pogled
Najam skutera i bicikala     Brzi pogled
Najam bicikala     Brzi pogled
Šetnice i biciklističke staze     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 4953
Njivice

Njivice su turističko mjesto smješteno na sjeverozapadnoj strani otoka Krka na sjevernom Jadranu. Nekada malo naselje čije se stanovništvo bavilo pretežno ribarstvom i poljoprivredom, danas je poznato turističko odredište brojnih europskih, ali i svjetskih turista. Najvećom prekretnicom za razvoj turizma Njivica smatra se izgradnja hotela ''Luka'' (danas hotel ''Jadran'') i ville ''Dinka'' početkom 20. stoljeća. Tijekom godina gradio se niz drugih smjetajnih kapaciteta to je nastavilo privlačiti turiste iz svih dijelova Europe. Danas se velika većina stanovništva Njivica, ali i cijelog otoka Krka bavi pružanjem ugostiteljskih ili usluga privatnog smještaja. Razvoju turizma Njivica uvelike pridonosi i ljepota prirodnih resursa - mnoštvo prekrasnih plaža, uvala i mediteranska klima idealni su uvjeti za dolazak sve većeg broja posjetitelja. Njivice obiluju hotelskim i privatnim smještajem te brojnim ugostiteljskim objektima u kojima se nude tradicionalna jela otoka što je brojnim turistima privlačno. U samom centru mjesta nalaze se brojne aktivnosti i sadržaji koje bi Vaš odmor učinile maksimalno zabavnim i kompletno ispunjenim kao što su razni sportski tereni, konjički klub, brojne pješačke i biciklističke staze i sportovi na vodi. Jedna od najpoznatijih kulturno-povijesnih znamenitosti u Njivicama koju bi svakako trebali posjetiti je crkva Rođenja Blažene Djevice Marije iz 1905. godine u kojoj se čuva predromanički plutej čije je otkriće ukazalo na antičke korijene Njivica. Ukoliko svoj boravak u Njivicama želite dodatno obogatiti, možete unajmiti skutere ili bicikle i s njima istraživati tajnovite puteve i staze mjesta. U Njivicama sve generacije zaisgurno mogu pronaći brojne izvore zabave koji bi udovoljili njihovim potrebama. Ukoliko se odlučite na nešto manje aktivnu varijantu odmora, Njivice nude pregršt plaža i skrivenih uvala u kojima se možete opustiti uz kristalno čisto i modro Jadransko more. Savršena su destinacija za jednodnevne izlete ali i duže godišnje odmore ili ljetovanje zbog dobre prometne povezanosti, prekrasne očuvane prirode, čistoće mora i mnoštva sadržaja. Zbog ugodne mediteranske klime koja prevladava u Njivicama, sve je više turista koji Njivice posjećuju i izvan ljetnih mjeseci. Njivice su idealna destinacija za obitelji s djecom ali i sve one koji tijekom svog odmora žele maksimalnu dozu privatnosti, ljepote i mira.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary