Apartman Island Stone Punat Otok Krk Hrvatska

Od 69 /night

45.01885 14.63176
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Sanjate o odmoru u jednom od najljepših mjesta na otoku Krku, gdje tradicija susreće modernu udobnost? Otkrijte naš Apartman Island Stone u čarobnom Puntu.

Punat, s njegovom živopisnom marinom, predivnim šljunčanim plažama i mnoštvom aktivnosti poput surfanja, ribolova i wake boardinga, pravi je biser otoka Krka. A upravo tu, u srcu ovog raja, smjestio se ovaj apartman.

Smješten u pažljivo obnovljenoj dvojnoj kući, samo nekoliko koraka od centra mjesta i obale, ovaj apartman je dragulj koji čeka da ga otkrijete. Renoviran u proljeće 2022., svaki kutak odražava pažnju posvećenu detaljima. Odabrane prirodne materijale, poput kamena i hrastovine, koristio je gostoljubivi iznajmljivač kako bi stvorio atmosferu koja savršeno odražava duh "zlatnog otoka".

Ako ste ljubitelj svježe ribe, imate dodatan razlog za dolazak. Naš domaćin je po mnogima jedan od najboljih ribara na otoku i šire, stoga možete očekivati svježe ulove i autentične gastronomske doživljaje.

Pogledajte galeriju slika Apartmana Island Stone i osjetite čaroliju koju nudi. Ako vas zaintrigira ono što vidite, slobodno nas kontaktirajte. Doživite sami čarobnu kombinaciju tradicije, udobnosti i ljepote Punta i cijelog otoka Krka.

Želimo Vam čaroban i nezaboravan boravak u Apartmanu Island Stone, vašem kutku raja u Puntu.

 

Smještaj

Kliknite na početnu fotografiju smještajne jedinice ili link s nazivom apartmana
Apartman za dvije do pet osoba >>>
Apartman Island Stone, smješten u renoviranoj kući u Puntu, prostire se kroz prvi i drugi kat, nudeći spoj tradicije i suvremenog dizajna.

Na prvom katu očekuje vas prostrani dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, elegantnom blagovaonicom i modernom kupaonicom, te izlazom na mirnu terasu. Kauč koji se lako transformira nudi dodatni prostor za spavanje za 1-2 osobe.

Unutarnje stepenice vode vas u intimnu spavaću sobu s kvalitetnim bračnim krevetom i dodatnim praktičnim ležajem.

Rezervirajte svoj boravak u Apartmanu Island Stone i uživajte u nezaboravnom odmoru!

Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Punat
Subdomain: Apartman Island Stone

Do mora: 200 m
Spavaćih soba: 1
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Plaže     Brzi pogled
Franjevački samostan Košljun     Brzi pogled
Sveti Dunat     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 5275
Punat

Punat je naselje smješteno na istočnoj obali Puntarske drage, na južnoj obali otoka Krka, samo 8 km od grada Krka. Prvi tragovi naseljenosti uočavaju se od pretpovijesti, preko Ilira, do Grka i Rimljana. Smatra se da naziv Punat potječe od latinske riječi Pons, što znači most, jer je moguće da je postojao most koji je spajao uski prolaz u Puntarsku dragu s juga. Sam naziv prvi put se spominje u pisanim dokumentima 1377. godine. Gospodarsku je osnovu nekada činilo poljodjeljstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo, ovčarstvo i brodogradnja, naročito u drvu, danas prevladava turizam, osobito nautički, uz trgovinu. Od nekadašnjih djelatnosti danas opstoji ribarstvo, ovčarstvo a maslinarstvom se bavi gotovo svaka obitelj. Ispred naselja, u središnjem dijelu plitke drage, smješten je šumoviti otočić Košljun. Punat - nekoć poznato brodogradilište drvenih brodova i sjedište snažnoga parobrodarskog društva - danas je poznata turistička destinacija, zahvaljujući, valorizaciji izletničko-turističkih vrijednosti otočića Košljuna, i jednoj od najvećih i najbolje opremljenih turističkih marina na istočnoj obali Jadrana. Zahvaljujući cjelogodišnjem poslovanju marine i manifestacijama kao što su regata Croatia cup i Dani maslina, Punat je posjećivan od stranih posjetilaca i izvan turističke sezone. Uređene plaže i parkovi, bogata vegetacija, hoteli, pansioni, kuće za odmor, marina Punat - matična luka svima koji uživaju u ljepotama hrvatskog mora i otoka, mogućnost sporta i rekreacije (jedrenje, ronjenje, skijanje, surfanje, tenis, acgua park, minigolf, hodanje, boćanje ), domaća hrana koja se nudi u mnoštvu konoba i u restauracijama, kulturna ponuda - posebice otočića Košljuna - čine Punat vrlo posjećenim turističkim središtem..

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary