Apartman Miro Seget Vranjica Dalmacija (Split) Hrvatska

Od 80 /night

43.508889 16.186861
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Obiteljska kuća „Miro“ smještena je na atraktivnoj poziciji u mjestu Seget Vranjica, sa udaljenošću od 80 m do mora i 4 km do grada Trogira. Položaj karakterizira blizina plaže, mirno okruženje i pogled na more. Kuća „Miro“ nalazi se na zemljištu zatvorenog tipa krašenog vrtom sa prirodnim zelenilom i mediteranskim biljkama. U kući se nalazi 1 apartman sa parkirališnim mjestom na nenatkrivenom i ograđenom zemljištu kuće. Od opreme za zajedničku uporabu na raspolaganju su roštilj, vrtni tuš i vrtna sjedeća garnitura smješteni u sklopu okućnice. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Stanodavac živi u kući sa posebnim ulazom i pruža uslugu iznajmljivanja apartmana dugi niz godina. Najmom apartmana „Miro“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje uz more u Seget Vranjici!

Smještaj

Apartman Miro

Apartman "Miro" nalazi se na drugom katu kuće, površine je 54 m2, smještajnog kapaciteta za 2 - 4 osobe, jednostavnog rasporeda prostorija i praktično uređenog interijera. Apartman sadrži jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom (opremljena klimatizacijskim uređajem), a pomoćni ležaj u funkciji je fotelje na razvlačenje smještene u dnevnoj sobi opremljene klimatizacijskim uređajem i satelitskom televizijom. Apartman sadrži i opremljenu kuhinju (električni štednjak , napa, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu),  kupaonicu sa tuš kabinom i terasu sa koje se pruža panoramski pogled na more. Smještajna jedinica je opremljena sa dva klimatizacijska uređaja, TV-Sat i Wi-Fi (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma).
Odabirom smještajnog kapaciteta „Miro“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Seget Vranjici!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Seget Vranjica
Subdomain: Apartman Miro

Do mora: 80 m
Spavaćih soba: 1
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 18625
Seget Vranjica

Seget se smjestio pokraj Trogira, grada pod zaštitom UNESCO-a i funkcionira kao njegovo predgrađe. Istoimena općina i rivijera sastoji se od 6 naselja: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Seget Donji, Seget Gornji i Seget Vranjica. Seget je osnovan 1564. godine odlukom mletačkog kneza Augustina Bemba kojom je dopušteno J. Rotondu, pisaru trogirske gradske blagajne izgraditi kaštel, gdje će se on i njegovi seljaci, u slučaju ratne opasnosti moći skloniti. Seget je jedno od više utvrđenja nastalih oko Trogira u 15. i 16. st. Danas se Seget cakli poput dragog kamena okupanog suncem i poziva da prošetate njegovim kalama, zavirite u njegova kulturna blaga, ali i konobe i restorane te uživate u zalogaju tradicionalne domaće kuhinje. Naselje Seget Vranjica se nalazi na malom poluotoku Vranjica koji obiluje pješćanim i stjenovitim plažama s kojih se pruža pogled na jadranske otoke Šoltu i Drvenik. Ovo malo mjesto u ugodnom mediteranskom ambijentu pogodna je destinacija za one koji žele miran odmor, daleko od gužvi i vreve. Smještaj na rivijeri Seget potražite u hotelima, apartmanima, kampovima, sobama.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary