Apartman Paradise City Krk Otok Krk Hrvatska

Od 173 /night

45.026669 14.574964
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Obiteljska kuća ''Paradise City'' smještena je u mirnom dijelu stare jezgre grada Krka na otoku Krku, sa udaljenošću od 150 m do mora. Položaj karakterizira blizina mora i centra mjesta sa ljetnim kulturno-zabavnim događanjima. Kuća „Paradise City“ je renovirana 2017. godine, te se nalazi na zemljištu zatvorenog tipa sa mogućnošću parkiranja na parkirališnom mjestu sa sustavom naplate (parkirališna karta je uključena u cijenu dnevnog najma). Smještajna jedinica je klimatizirana i opremljena satelitskim TV prijemom i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Najmom apartmana „Paradise City“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje u gradu Krku na otoku Krku!

Smještaj

Kliknite na početnu fotografiju smještajne jedinice ili link s nazivom apartmana
Paradise City >>>

Apartman „Paradise City“ u centru grada Krka nalazi se na prvom katu sa ulazom preko vanjskih stepenica kuće. Apartman je površine 70 m2, smještajnog kapaciteta za 4 - 6 osoba, funkcionalnog rasporeda prostorija i luksuzno uređenog interijera. Apartman sadrži dvije dvokrevetne spavaće sobe (opremljene bračnim krevetom, flat screen TV-Sat i klimatizacijskim uređajem), dnevnu sobu (opremljenu sjedećom kutnom garniturom, flat screen TV-Sat i klimatizacijskim uređajem) u sklopu koje se nalazi i potpuno opremljena kuhinja (sadrži perilicu za suđe, indukcijski štednjak, pećnicu, napu, mikrovalnu pećnicu, frižider sa zamrzivačem, aparat za filter kavu, toster, kuhalo za vodu), te sobu za fitness (opremljenu bench klupom, setom utega i sobni bicikl) sa pripadajućim toaletom. Sanitarije se sastoje od dvije kupaonice koje se nalaze u skopu spavaćih soba (jedna kupaonica sadrži hidromasažnu tuš kabinu i perilicu za rublje, a druga kupaonica sadrži kadu sa hidromasažnim tušem), te zasebnog toaleta u sklopu sobe za fitness. Nenatkrivena terasa nalazi se na ulazu u apartman, te je opremljena sjedećom vrtnom garniturom, suncobranom, vanjskim kaminom i ležaljkama. Odabirom luksuznog apartmana „Paradise City“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u centru grada Krka na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Krk
Subdomain: Apartman Paradise City

Do mora: 150 m
Spavaćih soba: 2
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Gradske zidine     Brzi pogled
Kaštel     Brzi pogled
Rimski mozaik     Brzi pogled
Volsonis     Brzi pogled
Venerin hram     Brzi pogled
Katedrala     Brzi pogled
Sveti Dunat     Brzi pogled
Sveti Krševan     Brzi pogled
Crkva Sv. Kvirina - sakralna zbirka     Brzi pogled
Zavičajna etnografska zbirka Kornić     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 17242
Krk

Grad Krk glavno je naselje istoimena otoka. Već stari naziv K(u)R(y)K(ta) svjedoči o predromanskoj ilirskoj civilizaciji koja ga je, kao i čitav otok tako nazivala. Širenjem Rimskog carstva na istočnu obalu Jadrana Krk je postao istaknuto rimsko naselje kojeg su njegovi stanovnici s ponosom nazivali Splendidissima Civitas Kuryctarum (Presjajni grad Krčana). Danas su najpoznatiji simboli grada Katedrala na kojoj se ocrtavaju razni stilovi od romanike i gotike do renesanse i baroka te Kaštel kojeg su podigli Frankopani u 12. stoljeću s četirima kulama za obranu grada. U stari grad se može ući kroz jedna od četvora vrata, a Krk se intenzivnije razvio izvan zidina tek u zadnjih nekoliko desetljeća. Te gradske zidine sa svojim vratima podignute su još u predrimsko doba i nakon dubrovačkih, najočuvanije su na čitavom Jadranu. Uz bogato kulturno-povijesno nasljeđe grad Krk svojim gostima nudi i širok dijapazon sportskih aktivnosti, uživanje u gastro delicijama u brojnim restoranima, noćnu zabavu u kafićima ili tek lješkarenje na uređenim plažama. Smještaj u gradu Krku možete pronaći u hotelima, kampovima, vilama, kućama za odmor, apartmanima.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary