Apartman Peace of Mind Krk Otok Krk Hrvatska

Od 105 /night

45.029190 14.569974
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  
  Rezerviranjem apartmana „ Peace of Mind“ odobrava Vam se popust od 20 %. Akcija vrijedi još:

-801 days, -9:-59:-50

Opis


Drago nam je da ste zainteresirani za odmor u Hrvatskoj.

Ako tražite mirno mjesto za odmor, istovremeno u blizini glavnog centra urbanog života na otoku Krku, apartman „Peace of Mind“ je pravi izbor za Vas.

 Smješten u apartmanskoj zgradi urbane gradnje, izgrađenoj 2016. godine, apartman se nalazi na atraktivnoj poziciji 550 m od centra grada Krka i 600 m od mora. Nalazi se u mirnom okruženju, koje usprkos što spada u urbanu cjelinu, ima dosta zelenila u okolini. Blizina centra sa svim ugostiteljskim, te kulturno-zabavnim sadržajima je jamstvo dobrog provoda za vrijeme ljetnih noći u ovom mediteranskom turističkom centru.
Apartman se nalazi u visokom prizemlju apartmanske zgrade sa pripadajućim parkingom od dva parkirališna mjesta na zemljištu kuće. 

Smještajna jedinica je klimatizirana i opremljena je  satelitskim TV-om i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). 

Ukoliko se odlučite za apartman „Peace of Mind“, agencija Anna Tours želi Vam ugodan boravak na otoku Krku.

Smještaj

Kliknite na početnu fotografiju smještajne jedinice ili link s nazivom apartmana
Apartman Peace of Mind >>>

Apartman „Peace of Mind“ u Krku, smješten je u visokom prizemlju suvremene apartmanske zgrade, sagrađene 2016. godine. Ukupne površine zatvorenog prostora 71m2, te lođom površine 5.32m2 i terasom površine 10.26m2. Terasa i lođa imaju staklene ograde, suvremene izrade, karakteristične za ovakav tip arhitekture. Ovaj apartman ima smještajni kapacitet za 4 osobe, odličnog rasporeda prostorija, te ugodnog interijera. Osim klimatizacije (grijanje i hlađenje), raspolaže i sa podnim grijanjem od 50 cm duž svih vanjskih staklenih stijena. Apartman ima dvije spavaće sobe. Prva spavaća soba sa bračnim krevetom (160 x 200 cm) ima i dječji krevetić, te pristup natkrivenom balkonu sa pogledom na more. Druga spavaća soba sa bračnim krevetom (160 x 200 cm) ima pristup natkrivenom balkonu sa pogledom na more. Ugodno uređen prostor dnevne sobe, nalazi se u jedinstvenom prostoru sa kuhinjom i blagovaonicom. Iz ovog prostora postoji izlaz na lođu i na terasu. U prostoru dnevnog boravka nalazi se flat screen Sat-TV, manji dvosjed, te dvije fotelje. Stol za objedovanje za četiri osobe smješten je između kuhinjskog prostora i dijela prostora predviđenog kao dnevni boravak. Uz izlaz na lođu nalazi se i mali radni stol. Kuhinja je opremljena indukcijskim štednjakom sa 4 ploče, pećnicom, frižiderom sa zamrzivačem, perilicom za suđe, aparatom za kavu na kapsule i kuhalom za vodu.

 U ovom apartmanu postoje dvije kupaonice, obje sa tušem, ventilacijom i podnim grijanjem. U jednoj od kupaonica nalazi se i perilica za rublje.
Budući da je ovaj apartman na polukatu, terasa i osobito lođa su mjesto za boravak na otvorenom. Lođa je odlično mjesto za prvu jutarnju kavu sa ranim zrakama ljetnog sunca, jer se na njoj nalazi maleni stol, sasvim dovoljan za dvoje. Obzirom da je ograda od stakla, ništa ne remeti pogled, osjećaj prostora, ni dolazak svjetlosti na ovu površinu što stvarno ostavlja odličan dojam. Taj je dojam osobito poseban noću, kada se čini da ograde nema. Ispred kuće je maleni park, sa nekoliko još mladih stabala i raznim mediteranskim biljem. Noću je to područje mirne atmosfere, diskretne rasvjete, i iako se vrlo slabo može čuti tek neki zvuk iz urbanog centra koji blizu, dovoljno je daleko da gost nije u vrevi urbane sredine.


Ukoliko se odlučite za apartman „Peace of Mind“, agencija Anna Tours želi Vam ugodan boravak na otoku Krku. 

Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Krk
Subdomain: Apartman Peace of Mind

Do mora: 600 m
Spavaćih soba: 2
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Crkva Sv. Kvirina - sakralna zbirka     Brzi pogled
Gradske zidine     Brzi pogled
Katedrala     Brzi pogled
Kaštel     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 19931
Krk

Grad Krk glavno je naselje istoimena otoka. Već stari naziv K(u)R(y)K(ta) svjedoči o predromanskoj ilirskoj civilizaciji koja ga je, kao i čitav otok tako nazivala. Širenjem Rimskog carstva na istočnu obalu Jadrana Krk je postao istaknuto rimsko naselje kojeg su njegovi stanovnici s ponosom nazivali Splendidissima Civitas Kuryctarum (Presjajni grad Krčana). Danas su najpoznatiji simboli grada Katedrala na kojoj se ocrtavaju razni stilovi od romanike i gotike do renesanse i baroka te Kaštel kojeg su podigli Frankopani u 12. stoljeću s četirima kulama za obranu grada. U stari grad se može ući kroz jedna od četvora vrata, a Krk se intenzivnije razvio izvan zidina tek u zadnjih nekoliko desetljeća. Te gradske zidine sa svojim vratima podignute su još u predrimsko doba i nakon dubrovačkih, najočuvanije su na čitavom Jadranu. Uz bogato kulturno-povijesno nasljeđe grad Krk svojim gostima nudi i širok dijapazon sportskih aktivnosti, uživanje u gastro delicijama u brojnim restoranima, noćnu zabavu u kafićima ili tek lješkarenje na uređenim plažama. Smještaj u gradu Krku možete pronaći u hotelima, kampovima, vilama, kućama za odmor, apartmanima.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary