Apartman Rising Sun Malinska Otok Krk Hrvatska

Od 80 /night

45.027067 13.943786
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Odlučili ste se godišnji odmor provesti u Malinskoj na otoku Krku?

Predstavljamo Vam apartman Rising Sun sa pogledom na more, u širem centru Malinske, sa udaljenošću od 300 m do mora i 200 m do centra mjesta.

Apartman se nalazi na drugom katu apartmanske kuće, te sa površinom od 55 m2 nudi smještajni kapacitet za 4 do 6 osoba.

Apartman Rising Sun je opremljen klimatizacijskim uređajem, Wi-Fi internetom, Sat-TV i parkirališnim mjestom, čija je upotreba uključena u dnevnu cijenu najma.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Smještaj

Apartman Rising Sun
Apartman Rising Sun u Malinskoj nalazi se u širem centru Malinske i smještajnog je kapaciteta za 4-6 osoba.

Apartman se satoji od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom, dnevne sobe sa kuhinjom, kupaonice (sa perilicom za rublje) i dva balkona sa pogledom na more, opremljeni vrtnim namještajem.

Kuhinja je opremljena perilicom za posuđe, električnim šrednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za filter kavu i tosterom.

Odabvirom apartmana Rising Sun u Malinskoj, agencija Anna Tours Vam želi ugodno ljetovanje na otoku Krku.Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Malinska
Subdomain: Apartman Rising Sun

Do mora: 300 m
Spavaćih soba: 2
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 5481
Malinska

Malinska je smještena na zapadnoj obali prekrasnog otoka Krka, što joj osigurava zaklon jednom od najjačih vjetrova Jadrana. U usporedbi s dramatičnim krajolicima nekih drugih hrvatskih ljetovališta, Malinska je blagoslovljena s relativno ravnim krajolikom, prepunim prekrasnih šumskih područja, kao i s nekim od najljepših plaža u ponudi Jadrana. Malinska se prvi put ističe 1700.-te izgradnjom prve luke. No, tek je dolazak prvog parobroda što ga je grad vidio označio uspon Malinske postavši jedno od hrvatskih najboljih ljetovališta s posjetiteljima koji su najprije ljetovali u prekrasnoj Opatiji, te se potom očarali zadivljujućim krajolikom Malinske. Danas je Malinska moderno europsko odmorište gdje turizam igra glavnu ulogu u njenoj ekonomiji. Prekrasne plaže naveliko privlače turiste i premda je dosta gužve ispred nekih od najpopularnijih gradskih konoba i barova, kratka šetnja će vas odvesti do mirnijih predjela gdje možete uživati u tišini na zlatnom pijesku, s pogledom na prekrasni Jadran. Ukoliko hrana i piće igraju veliku ulogu u vašem odmoru, tada će vam se svidjeti što vam Malinska ima za ponuditi. Malinska ima niz jednih od hrvatskih najboljih konoba i restorana gdje možete pronaći cijelu paletu mediteranske kuhinje pripremljenu od najsvježijih i najfinijih lokalnih morskih specijaliteta i ne možete otići iz Malinske bez da ste uživali u obroku u barem jednom od specijaliziranih ribljih restorana. Doista možete radosno provesti cjelokupni odmor u Malinskoj budući da ima mnoštvo sadržaja, no također vam može poslužiti i kao baza za šire istraživanje. Udaljen 12 kilometara, grad Krk tipični je hrvatski grad s kamenim kućama, uskim uličicama, domaćin mnogim kulturnim mjestima koje možete posjetiti. Ako vam širok raspon sportskih i ostalih aktivnosti koje Malinska nudi nije dovoljan, tada sam Krk nudi i više. Smještaj u Malinskoj je poput mnogih ostalih odmorišta na Jadranu, raznolik i općenito visoke kvalitete. Možete birati između hotela visoke kategorije s najsuvremenijom uslugom i objektima ili jedne od mnogih obiteljskih hotela u sklopu Malinske. Potonji su posebno popularni za one koji žele doživjeti autentičniji odmor u Hrvatskoj. Ostale mogućnosti uključuju raznolikost samo uslužnih smještaja od kojih su vile jedne od najomiljenijih. Većina njih je smještena u neposrednoj blizini grada s mogućnošću užitka u hrvatskom suncu i osobnom okruženju vaše privatne vile, od kojih mnoge imaju svoj bazen. Ukoliko tražite opuštajući odmor s prekrasnim plažama okruženim nježnim krajolikom i pregrštima mogućnosti koje možete vidjeti, sudjelovati u njima, čak i jesti, tada je Malinska fantastičan odabir.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary