Apartmani Coloured Rhapsody Njivice Otok Krk Hrvatska

Od 35 /night

45.156620 14.539150

  Liječnik: 1 km
  Postaja: 28 km
  Bus: 0,6 km
  Shopping: 1 km
  Zračna luka: 10 km
  Trajekt: 15 km
  Noćni život: 0,7 km
  Centar mjesta: 0,8 km
  Restoran: 0,8 km
  Plaža: 0,5 km
  Voda: 0,5 km
  More: 0,5 km


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Apartmanska kuća „Coloured Rhapsody“ smještena je na jednom od brežuljaka turističkog mjesta Njivice udaljenom 800 m od centra mjesta i 400 m od šljunčanih plaža i čistog mora na otoku Krku. Položaj karakterizira mirno okruženje i panoramski pogled na more i Kvarnerski zaljev (grad Rijeku, planinu Učku i otok Cres). Promatranje zalaska sunca sa jedne od apartmanskih terasa pružit će Vam jedinstven ugođaj svojstven za kuće smještene na brežuljcima sa pogledom na more. Kuća „Coloured Rhapsody“ nalazi se na zemljištu otvorenog tipa krašenog mediteranskim biljkama. U kući se nalaze 7 apartmana te je za svaki osigurano jedno parkirališno mjesto na nenatkrivenom i neograđenom zemljištu kuće. Svi apartmani su klimatizirani i opremljeni satelitskim TV prijemom i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). Od opreme za zajedničku uporabu na raspolaganju je roštilj smješten u sklopu okućnice. Stanodavac živi u kući sa posebnim ulazom i pruža uslugu iznajmljivanja apartmana u Njivicama dugi niz godina godina. Najmom jednog od apartmana u kući „Coloured Rhapsody“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!

Smještaj

Apartman Beige Coloured Rhapsody

Apartman „Beige Coloured Rhapsody“ u Njivicama nalazi se u potkrovlju sa ulazom preko unutarnjeg stubišta kuće. Apartman je površine 25 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i praktičnog interijera. Sa kapacitetom od dva stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Beige Coloured Rhapsody“ idealan je za par ili obitelj sa mlađim djetetom. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom. Soba je opremljena flat screen TV-om i dječjim krevetićem. Dva pomoćna ležaja u funkciji su kauča na razvlačenje smještenog u dnevnoj sobi sa stolom za objedovanje za dvije osobe u čijem se sklopu nalazi i kuhinja. Kuhinja je opremljena indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za filter kavu i kuhalom za vodu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Iz dnevne sobe i kuhinje prilazi se nenatkrivenom balkonu sa pogledom na more. Odabirom apartmana „Beige Coloured Rhapsody“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Golden Coloured Rhapsody

Apartman „Golden Coloured Rhapsody“ u Njivicama nalazi se u potkrovlju sa ulazom preko unutarnjeg stubišta kuće. Apartman je površine 22 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa kapacitetom od dva stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Golden Coloured Rhapsody“ idealan je za par ili obitelj sa djetetom. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom. Dva pomoćna ležaja u funkciji su kauča na razvlačenje smještenog u dnevnoj sobi sa stolom za objedovanje za četiri osobe, opremljenoj flat screen TV-om, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja. Kuhinja je opremljena indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem i aparatom za filter kavu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Iz dnevne sobe i kuhinje prilazi se nenatkrivenoj terasi sa pogledom na more i Kvarnerski zaljev. Odabirom apartmana „Golden Coloured Rhapsody“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Green Coloured Rhapsody

Apartman „Green Coloured Rhapsody“ u Njivicama nalazi se na 2. katu sa ulazom preko unutarnjeg stubišta kuće. Apartman je površine 50 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa kapacitetom od četiri stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Green Coloured Rhapsody“ idealan je za obitelji sa djecom. Apartman sadrži dvije spavaće sobe, jednu sa bračnim krevetom i drugu sa dva jednostruka razdvojena kreveta. Dva pomoćna ležaja u funkciji su kauča na razvlačenje smještenog u dnevnoj sobi u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa stolom za objedovanje za četiri osobe. Kuhinja je opremljena indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem i aparatom za filter kavu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Iz dnevne sobe i kuhinje prilazi se natkrivenoj terasi sa panoramskim pogledom na more i Kvarnerski zaljev, opremljenoj vrtnom garniturom i ležaljkom. Odabirom apartmana „Green Coloured Rhapsody“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Light Coloured Rhapsody

Apartman „Light Coloured Rhapsody“ u Njivicama nalazi se u potkrovlju sa ulazom preko unutarnjeg stubišta kuće. Apartman je površine 46 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i modeno uređenog interijera. Sa kapacitetom od četiri stalna i jednog pomoćnog ležaja, apartman „Dora“ idealan je za obitelji sa djecom. Apartman sadrži dvije spavaće sobe, jednu sa bračnim krevetom opremljene dječjim krevetićem i drugu sa dva jednostruka razdvojena kreveta. Pomoćni ležaj u funkciji je kauča smještenog u dnevnoj sobi opremljenoj flat screen TV-om u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa stolom za objedovanje za šest osoba. Kuhinja je opremljena indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filter kavu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine (opremljena perilicom za rublje). Iz dnevne sobe i kuhinje prilazi se natkrivenoj terasi sa pogledom na more, opremljenoj vrtnom garniturom. Odabirom apartmana „Light Coloured Rhapsody“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Orange Coloured Rhapsody

Apartman „Orange Coloured Rhapsody“ u Njivicama nalazi se u prizemlju sa ulazom sa vanjske strane kuće. Apartman je površine 50 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i praktično uređenog interijera. Sa kapacitetom od četiri stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Orange Coloured Rhapsody“ idealan je za obitelji sa djecom. Apartman sadrži dvije spavaće sobe, jednu sa bračnim krevetom i drugu sa dva jednostruka razdvojena kreveta. Dva pomoćna ležaja u funkciji su kauča na razvlačenje smještenog u dnevnoj sobi u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa stolom za objedovanje za četiri osobe. Kuhinja je opremljena električnim štednjakom, pećnicom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem i aparatom za filter kavu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Iz dnevne sobe i kuhinje prilazi se nenatkrivenoj terasi sa djelomičnim pogledom na more, opremljenoj vrtnom garniturom. Odabirom apartmana „Orange Coloured Rhapsody“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Red Coloured Rhapsody

Apartman „Red Coloured Rhapsody“ u Njivicama nalazi se na 1. katu sa ulazom preko unutarnjeg stubišta kuće. Apartman je površine 50 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa kapacitetom od četiri stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Red Coloured Rhapsody“ idealan je za obitelji sa djecom. Apartman sadrži dvije spavaće sobe, jednu sa bračnim krevetom i drugu sa dva jednostruka razdvojena kreveta. Dva pomoćna ležaja u funkciji su kauča na razvlačenje smještenog u dnevnoj sobi u čijem se sklopu nalazi i kuhinja sa stolom za objedovanje za četiri osobe. Kuhinja je opremljena indukcijskim štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za filter kavu i kuhalom za vodu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Iz dnevne sobe i kuhinje prilazi se natkrivenoj terasi sa pogledom na more, opremljenoj vrtnom garniturom. Odabirom apartmana „Red Coloured Rhapsody“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Pink Diamond

Apartman „Pink Diamond“ u Njivicama nalazi se u potkrovlju sa ulazom preko unutarnjeg stubišta kuće. Apartman je površine 30 m2, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Sa kapacitetom od dva stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Pink Diamond“ idealan je za par ili obitelj sa mlađom djecom. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom, opremljenoj dječjim krevetićem i sefom. Dva pomoćna ležaja u funkciji su kauča na razvlačenje smještenog u dnevnoj sobi sa stolom za objedovanje za četiri osobe, opremljenoj flat screen TV-om, u čijem se sklopu nalazi i kuhinja. Kuhinja je opremljena indukcijskim štednjakom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom, aparatom za filter kavu i kuhalom za vodu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Iz dnevne sobe i kuhinje prilazi se nenatkrivenoj terasi sa koje se pruža panoramski pogled na more i Kvarnerski zaljev. Terasa je opremljena sa dvije sjedeće garniture i ležaljkom. Odabirom apartmana „Pink Diamond“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Njivicama na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Njivice
Subdomain: Apartmani Coloured Rhapsody

Do mora: 400 m
Spavaćih soba: 11
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Sportovi na vodi     Brzi pogled
Najam skutera i bicikala     Brzi pogled
Njivice plaža     Brzi pogled
Konjički klub     Brzi pogled
Najam bicikala     Brzi pogled
Šetnice i biciklističke staze     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 55585
Njivice

Njivice su turističko mjesto smješteno na sjeverozapadnoj strani otoka Krka na sjevernom Jadranu. Nekada malo naselje čije se stanovništvo bavilo pretežno ribarstvom i poljoprivredom, danas je poznato turističko odredište brojnih europskih, ali i svjetskih turista. Najvećom prekretnicom za razvoj turizma Njivica smatra se izgradnja hotela ''Luka'' (danas hotel ''Jadran'') i ville ''Dinka'' početkom 20. stoljeća. Tijekom godina gradio se niz drugih smjetajnih kapaciteta to je nastavilo privlačiti turiste iz svih dijelova Europe. Danas se velika većina stanovništva Njivica, ali i cijelog otoka Krka bavi pružanjem ugostiteljskih ili usluga privatnog smještaja. Razvoju turizma Njivica uvelike pridonosi i ljepota prirodnih resursa - mnoštvo prekrasnih plaža, uvala i mediteranska klima idealni su uvjeti za dolazak sve većeg broja posjetitelja. Njivice obiluju hotelskim i privatnim smještajem te brojnim ugostiteljskim objektima u kojima se nude tradicionalna jela otoka što je brojnim turistima privlačno. U samom centru mjesta nalaze se brojne aktivnosti i sadržaji koje bi Vaš odmor učinile maksimalno zabavnim i kompletno ispunjenim kao što su razni sportski tereni, konjički klub, brojne pješačke i biciklističke staze i sportovi na vodi. Jedna od najpoznatijih kulturno-povijesnih znamenitosti u Njivicama koju bi svakako trebali posjetiti je crkva Rođenja Blažene Djevice Marije iz 1905. godine u kojoj se čuva predromanički plutej čije je otkriće ukazalo na antičke korijene Njivica. Ukoliko svoj boravak u Njivicama želite dodatno obogatiti, možete unajmiti skutere ili bicikle i s njima istraživati tajnovite puteve i staze mjesta. U Njivicama sve generacije zaisgurno mogu pronaći brojne izvore zabave koji bi udovoljili njihovim potrebama. Ukoliko se odlučite na nešto manje aktivnu varijantu odmora, Njivice nude pregršt plaža i skrivenih uvala u kojima se možete opustiti uz kristalno čisto i modro Jadransko more. Savršena su destinacija za jednodnevne izlete ali i duže godišnje odmore ili ljetovanje zbog dobre prometne povezanosti, prekrasne očuvane prirode, čistoće mora i mnoštva sadržaja. Zbog ugodne mediteranske klime koja prevladava u Njivicama, sve je više turista koji Njivice posjećuju i izvan ljetnih mjeseci. Njivice su idealna destinacija za obitelji s djecom ali i sve one koji tijekom svog odmora žele maksimalnu dozu privatnosti, ljepote i mira.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary