Apartmani Ramona Omišalj Otok Krk Hrvatska

Od 106 /night

45.215280 14.557951
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Obiteljska kuća „Ramona“ smještena je na jednom od brežuljaka turističkog mjesta Omišalj, udaljenom 400 m od centra mjesta i 600 m od mora na otoku Krku. Položaj karakterizira mirno okruženje i panoramski pogled na Kvarnerski zaljev. Kuća „Ramona“ nalazi se na zemljištu otvorenog tipa krašenog mediteranskim biljkama. U kući se nalaze 2 apartmana te je za svaki osigurano jedno parkirališno mjesto na nenatkrivenom i neograđenom zemljištu kuće. Apartmani su klimatizirani i opremljeni satelitskim TV prijemom i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). Od opreme za zajedničku uporabu na raspolaganju je roštilj smješten u sklopu okućnice. Stanodavac živi u kući sa posebnim ulazom i pruža uslugu iznajmljivanja apartmana u Omišlju dugi niz godina. Najmom jednog od apartmana u kući „Ramona“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje u Omišlju na otoku Krku!

Smještaj

Apartman Ramona 1

Apartman „Ramona 1“ u Omišlju nalazi se na 1. katu sa ulazom preko vanjskih stepenica kuće. Apartman je površine 106 m2, smještajnog kapaciteta za 4 - 7 osoba, funkcionalnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Apartman sadrži tri spavaće sobe (jednu sa bračnim krevetom i dvije sobe sa dva jednostruka razdvojena kreveta), dnevnu sobu sa sjedećom garniturom i flat screen TV-om, te potpuno opremljenu modernu kuhinju sa blagavaonicom. Kuhinja sadrži perilicu za suđe, kombinirani štednjak na struju i plin, pećnicu, napu, mikrovalnu pećnicu, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za filter kavu i toster. Kupaonica se sastoji od tuš kabine i bidea. Iz dnevne sobe se prilazi protranoj nenatkrivenoj terasi sa panoramskim pogledom na more i Kvarnerski zaljev, opremljenoj vrtnom garniturom i suncobranom.
Odabirom apartmana „Ramona 1“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Omišlju na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Ramona 2

Apartman „Ramona 2“ u Omišlju nalazi se u prizemlju sa ulazom preko vanjskih stepenica kuće. Apartman je površine 60 m2, smještajnog kapaciteta za 4 osobe, jednostavnog rasporeda prostorija i moderno uređenog interijera. Apartman sadrži dvije spavaće sobe (jednu sa bračnim krevetom i drugu sa dva jednostruka razdvojena kreveta), dnevnu sobu sa sjedećom garniturom i flat screen TV-om, te kuhinju sa stolom za objedovanje, opremljenu kombiniranim štednjakom na struju i plin, pećnicom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem i aparatom za filter kavu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Iz dnevne sobe se prilazi nenatkrivenoj terasi sa pogledom na more i Kvarnerski zaljev, opremljenoj vrtnom garniturom.
Odabirom apartmana „Ramona 2“, agencija Anna Tours Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Omišlju na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Omišalj
Subdomain: Apartmani Ramona

Do mora: 600 m
Spavaćih soba: 5
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Špilja Biserujka     Brzi pogled
Park Dubec     Brzi pogled
Vošćica – Maltempo     Brzi pogled
Voz     Brzi pogled
Spomen dom krčkog folklora     Brzi pogled
Antički dani     Brzi pogled
Stomorina     Brzi pogled
Big OM     Brzi pogled
Šetnice i biciklističke staze     Brzi pogled
Aktivnosti na moru     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 4.5
  Pogleda: 50060
Omišalj

U uvali Sepen, kod Omišlja, nalaze se ostaci Fulfiniuma, grada veterana rimske vojske iz 1 st poslije Krista. Na periferiji tog antičkog grada nastao je u 5 st impozantan ranokršćanski kompleks Mirine. Nepoznanica je kada i kako dolazi do smiraja sjajne civilizacije Fulfiniuma no pretpostavlja se da tome pridonosi njegova nezaštićenost na obali.
U doba seobe naroda stanovnici Fulfiniuma sklanjaju se u prirodno zaštićenije naselje na uzvisini, na 85 metara visokoj hridi gdje život teče i danas.
Iako se Omišalj spominje u 12. st. kao "Castri musculi" (od lat. "Ad musculi" - mjesto školjaka) pod hrvatskim imenom Omišal prvi se put spominje 1453.
Današnji Omišalj, zahvaljujući podneblju, klimi, blizini mosta, zračne luke i grada Rijeke, privlačna je destinacija za brojne goste. S turističkom tradicijom duljom od 100 godina Omišalj nudi smještaj u hotelima, kampu, apartmanima.


BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary