Apartmani Seashell Omišalj Otok Krk Hrvatska

Od 30 /night

45.214936 14.558062

  Dom zdravlja 600 m
  Pošta 600 m
  Market 600 m
  Plaža 1000 m
   Centar 400 m
  Zračna luka 1 km
  Željeznički kolodvor 30 km
  Benzinska 300 m
  Banka 700 m


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Obiteljska kuća „Seashell“ smještena je u mjestu Omišalj na otoku Krku sa udaljenošću od 500 m do centra mjesta i 1000 m do mora. Položaj karakterizira mirno okruženje. Kuća „Seashell“ nalazi se na zemljištu otvorenog tipa krašenog mediteranskim biljkama. U kući se nalaze 3 apartmana te je za svaki osigurano jedno parkirališno mjesto na nenatkrivenom i neograđenom zemljištu kuće. Apartmani su klimatizirani i opremljeni satelitskim TV prijemom i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). Od opreme za zajedničku uporabu na raspolaganju je roštilj smješten u sklopu okućnice. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Stanodavac živi u kući sa posebnim ulazom i pruža uslugu iznajmljivanja apartmana u Omišlju dugi niz godina. Najmom jednog od apartmana u kući „Seashell“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje u Omišlju na otoku Krku!

Smještaj

Apartman, 6-8 pax

Apartman „Seashell“ u Omišlju nalazi se u prizemlju kuće. Apartman je površine 120 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija i praktično uređenog interijera. Sa kapacitetom od šest stalna i dva pomoćna ležaja, apartman „Seashell“ idealan je za višečlane obitelji. Apartman sadrži tri spavaće sobe sa bračnim krevetima, dnevnu sobu sa sjedećom garniturom na razvlačenje u funkciji dva dodatna ležaja i potpuno opremljenu kuhinju sa perilicom za suđe, kombiniranim štednjakom na struju i plin, pećnicom, napom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem i aparatom za filter kavu. Sanitarije se sastoje od dvije kupaonice, jedne sa tuš kadom i bideom i druge sa tuš kadom. Natkrivena terasa opremljena stolom i sjedećim klupama nalazi se na ulazu u apartman. Odabirom apartmana „Seashell“, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Omišlju na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Studio 1, 2-3 pax

Studio apartman „Seashell 1“ u Omišlju nalazi se na prvom katu sa ulazom preko vanjskih stepenica kuće. Površine 50 m2, jednostavnog je rasporeda prostorija i praktično uređenog interijera. Sa kapacitetom od dva stalna i jednog pomoćnog ležaja idealan je za parove ili obitelji sa djetetom. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom , dnevne sobe sa kuhinjskim prostorom opremljene kaučem na razvlačenje u funkciji pomoćnog ležaja i flat screen TV-a. Kuhinjski prostor je opremljen plinskim štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filter kavu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Sa ulaza se prilazi prostranoj nenatkrivenoj terasi opremljenoj vrtnim namještajem i suncobranom. Odabirom studio apartmana „Seashell 1“, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Omišlju na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Studio 2, 4-6 pax

Studio apartman „Seashell 2“ u Omišlju nalazi se na prvom katu sa ulazom preko vanjskih stepenica kuće. Površine 60 m2, jednostavnog je rasporeda prostorija i praktično uređenog interijera. Sa kapacitetom od dva stalna i dva pomoćna ležaja idealan je za parove ili obitelji sa djetetom. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa dva spojena jednostruka kreveta sa prilazom balkonu, dnevne sobe sa kuhinjskim prostorom opremljene krevetima na kat u funkciji pomoćnih ležaja. Kuhinjski prostor je opremljen plinskim štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filter kavu. Kupaonica se sastoji od tuš kabine. Odabirom studio apartmana „Seashell 2“, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Omišlju na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Omišalj
Subdomain: Apartmani Seashell

Do mora: 1000 m
Spavaćih soba: 5
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Park Dubec     Brzi pogled
Šetnice i biciklističke staze     Brzi pogled
Aktivnosti na moru     Brzi pogled
Aktivnosti na kopnu     Brzi pogled
Plaže     Brzi pogled
Mirine Fulfinum - rimske ruševine     Brzi pogled
Špilja Biserujka     Brzi pogled
Vošćica – Maltempo     Brzi pogled
Voz     Brzi pogled
Spomen dom krčkog folklora     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 39567
Omišalj

U uvali Sepen, kod Omišlja, nalaze se ostaci Fulfiniuma, grada veterana rimske vojske iz 1 st poslije Krista. Na periferiji tog antičkog grada nastao je u 5 st impozantan ranokršćanski kompleks Mirine. Nepoznanica je kada i kako dolazi do smiraja sjajne civilizacije Fulfiniuma no pretpostavlja se da tome pridonosi njegova nezaštićenost na obali.
U doba seobe naroda stanovnici Fulfiniuma sklanjaju se u prirodno zaštićenije naselje na uzvisini, na 85 metara visokoj hridi gdje život teče i danas.
Iako se Omišalj spominje u 12. st. kao "Castri musculi" (od lat. "Ad musculi" - mjesto školjaka) pod hrvatskim imenom Omišal prvi se put spominje 1453.
Današnji Omišalj, zahvaljujući podneblju, klimi, blizini mosta, zračne luke i grada Rijeke, privlačna je destinacija za brojne goste. S turističkom tradicijom duljom od 100 godina Omišalj nudi smještaj u hotelima, kampu, apartmanima.


BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary