Apartmani Stella Punat Otok Krk Hrvatska

Od 75 /night

45.010338 14.624818
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Obiteljska kuća smještena je na atraktivnoj poziciji sa udaljenošću od 1 km do centra Punta i 100 m do šljunčanih plaža i čistog mora na otoku Krku. Položaj karakterizira blizina plaže, mirno okruženje i pogled na more. Kuća „Stella“ nalazi se na zemljištu zatvorenog tipa ukrašenog zelenilom i mediteranskim biljkama. U kući se nalazi 1 apartman sa osiguranim parkirališnim mjestom na nenatkrivenom i ograđenom zemljištu kuće. Smještajna jedinica je klimatizirana i opremljena satelitskim TV prijemom i WLAN-om (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). U dvorištu se nalazi i roštilj koji Vam je na raspolaganju. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Stanodavac povremeno živi u kući sa posebnim ulazom.Najmom apartmana „Stella“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje u Puntu na otoku Krku!

Smještaj

Apartman Stella

Drago nam je da ste zainteresirani za odmor u Hrvatskoj.

Apartman "Stella“ u Puntu nalazi se na prvom katu sa ulazom preko vanjskih stepenica kuće. Apartman se sastoji od potpuno opremljene kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka sa flat screen Sat-TV, 2 dvokrevetne i 1 jednokrevetnom spavaćom sobom, 2 kupaonice sa tuš kabinama od kojih je jedna opremljena i perilicom rublja; ukupne površine od 100 m2, funkcionalnog rasporeda prostorija, te moderno uređenog interijera.
Kapacitetom od 5 stalnih ležajeva, idealan je za dvije obitelji ili obitelj s djecom. Iz dnevne sobe prilazi se natkrivenoj terasi sa pogledom na more, opremljenoj vrtnim namještajem. Apartman je opremljen perilicom posuđa, klimatizacijskim uređajem, 1 flat screen TV-Sat, Wi-Fi (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma).

Ukoliko se odlučite za apartman „Stella“, želimo Vam ugodan boravak u Puntu na otoku Krku!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Stella 2
Drago nam je da ste zainteresirani za odmor u Hrvatskoj.

Apartman "Stella 2“ u Puntu, nalazi se na prvom katu i u njega se ulazi preko vanjskih stepenica kuće. Sastoji se od potpuno opremljene kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka sa flat screen Sat-TV, jedne dvokrevetne i jedne jednokrevetne spavaće sobe, te kupaonice sa tuš kabinom. Apartman je koncipiran vrlo funkcionalno, dok je interijer opremljen onim sasvim dovoljnim da bi se gosti u njemu osjećali ugodno. Iz dnevne sobe se izlazi na malu terasu sa koje se pruža pogled na more, te se vidi najveća atrakcija obližnje Plaže Punta Debij – vodeni tobogan.
Ukratko, kada se sve uzme u obzir, može se reći da je ovaj apartman idealan za malu obitelj sa jednim djetetom.

Ukoliko se odlučite za apartman „Stella“, želimo Vam ugodan boravak u Puntu na otoku Krku!
 

Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Punat
Subdomain: Apartmani Stella

Do mora: 100 m
Spavaćih soba: 5
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Sveti Dunat     Brzi pogled
Plaže     Brzi pogled
Franjevački samostan Košljun     Brzi pogled
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 11624
Punat

Punat je naselje smješteno na istočnoj obali Puntarske drage, na južnoj obali otoka Krka, samo 8 km od grada Krka. Prvi tragovi naseljenosti uočavaju se od pretpovijesti, preko Ilira, do Grka i Rimljana. Smatra se da naziv Punat potječe od latinske riječi Pons, što znači most, jer je moguće da je postojao most koji je spajao uski prolaz u Puntarsku dragu s juga. Sam naziv prvi put se spominje u pisanim dokumentima 1377. godine. Gospodarsku je osnovu nekada činilo poljodjeljstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo, ovčarstvo i brodogradnja, naročito u drvu, danas prevladava turizam, osobito nautički, uz trgovinu. Od nekadašnjih djelatnosti danas opstoji ribarstvo, ovčarstvo a maslinarstvom se bavi gotovo svaka obitelj. Ispred naselja, u središnjem dijelu plitke drage, smješten je šumoviti otočić Košljun. Punat - nekoć poznato brodogradilište drvenih brodova i sjedište snažnoga parobrodarskog društva - danas je poznata turistička destinacija, zahvaljujući, valorizaciji izletničko-turističkih vrijednosti otočića Košljuna, i jednoj od najvećih i najbolje opremljenih turističkih marina na istočnoj obali Jadrana. Zahvaljujući cjelogodišnjem poslovanju marine i manifestacijama kao što su regata Croatia cup i Dani maslina, Punat je posjećivan od stranih posjetilaca i izvan turističke sezone. Uređene plaže i parkovi, bogata vegetacija, hoteli, pansioni, kuće za odmor, marina Punat - matična luka svima koji uživaju u ljepotama hrvatskog mora i otoka, mogućnost sporta i rekreacije (jedrenje, ronjenje, skijanje, surfanje, tenis, acgua park, minigolf, hodanje, boćanje ), domaća hrana koja se nudi u mnoštvu konoba i u restauracijama, kulturna ponuda - posebice otočića Košljuna - čine Punat vrlo posjećenim turističkim središtem..

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary