Apartmani Luana Rogoznica Dalmacija (Zadar) Hrvatska

Od 46 /night

43.541041 15.953136
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Opis

Obiteljska kuća „Luana“ smještena je na atraktivnoj poziciji turističkog mjesta Lozica, udaljena 80 m do plaže i 2 km od središta Rogoznice. Položaj karakterizira blizina plaže, mirno okruženje i pogled na more. Kuća „Luana“ nalazi se na zemljištu otvorenog tipa krašenog zelenilom, cvijećem i mediteranskim biljkama. U kući se nalaze 4 apartmana, te je za svaki osigurano parkirališno mjesto na zemljištu kuće. Od opreme za zajedničku uporabu na raspolaganju je roštilj smješten u sklopu okućnice. Smještajne jedinice su klimatizirane i opremljene satelitskim TV prijemom i WLAN-om i grijanjem (trošak upotrebe je uključen u cijenu dnevnog najma). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Stanodavac živi u kući sa posebnim ulazom i pruža uslugu iznajmljivanja apartmana dugi niz godina. Najmom jednog od apartmana u kući „Luana“ pružit ćete si prekrasno ljetovanje uz more u mjestu Lozica pokraj Rogoznice!

Smještaj

Apartman Luana 1

Apartman „Luana 1“  sa smještajnim kapacitetom za 2 do 3 osobe nalazi se na prvom katu. Ima površinu od 50 m2. jednostavan raspored prostorija i praktično uređeni interijer. U apartmanu se nalazi jedna spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba (opremljena flat screen TV-Sat, klimatizacijskim uređajem, te kaučem na razvlačenje) u sklopu koje se nalazi i kuhinjski prostor (opremljen električnim štednjakom, napom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i stolom za objedovanje za 4 osobe), te kupaona opremljena tuš kabinom. Iz dnevne sobe se prilazi natkrivenoj terasi (opremljenoj vrtnom sjedećom garniturom) sa pogledom na more. Odabirom smještajnog kapaciteta „Luana 1“, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje blizu Rogoznice!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Luana 2

Apartman „Luana 2“ sa smještajnim kapacitetom za 5 do 6 osoba nalazi se na prvom katu. Ima površinu od 65 m2, jednostavni raspored prostorija i praktično uređeni interijera. U apartmanu se nalaze dvije spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom i druga sa dva razdvojena jednostruka kreveta), dnevna soba (opremljena TV-Sat, klimatizacijskim uređajem, te kaučem na razvlačenje), potpuno opremljena kuhinja (sadrži perilicu za suđe, kombinirani štednjak na struju i plin, pećnicu, napu, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalnu pećnicu, aparat za filter kavu, kuhalo za vodu i stol za objedovanje za 4 osobe), te kupaona opremljena tuš kabinom. Iz dnevne sobe se prilazi natkrivenoj terasi (opremljenoj vrtnom sjedećom garniturom) sa pogledom na more. Odabirom smještajnog kapaciteta „Luana 2“, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Rogoznici!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Luana 3

Apartman „Luana 3“  sa smještajnim kapacitetom za 2 do 3 osobe nalazi se na drugom katu. Ima površinu od 50 m2, jednostavan rasporeda prostorija i praktično uređeni interijer. U apartmanu se nalazi jedna spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba (opremljena flat screen TV-Sat, klimatizacijskim uređajem, te kaučem na razvlačenje) u sklopu koje se nalazi i kuhinjski prostor (opremljen električnim štednjakom, napom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i stolom za objedovanje za 4 osobe), te kupaona opremljena tuš kabinom. Iz dnevne sobe se prilazi natkrivenoj terasi (opremljenoj vrtnom sjedećom garniturom) sa pogledom na more. Odabirom smještajnog kapaciteta „Luana 3“, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Rogoznici!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Apartman Luana 4

Apartman „Luana 4“  sa smještajnim kapacitetom za 5 do 6 osoba nalazi se na drugom katu. Ima površinu od 65 m2, jednostavan raspored prostorija i praktično uređeni interijer. U apartmanu se nalaze dvije spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom i druga sa dva razdvojena jednostruka kreveta), dnevna soba (opremljena TV-Sat, klimatizacijskim uređajem, te kaučem na razvlačenje), potpuno opremljena kuhinja (sadrži perilicu za suđe, kombinirani štednjak na struju i plin, pećnicu, napu, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalnu pećnicu, aparat za filter kavu, kuhalo za vodu i stol za objedovanje za 4 osobe), te kupaona opremljena tuš kabinom. Iz dnevne sobe se prilazi nenatkrivenoj terasi (opremljenoj vrtnom sjedećom garniturom) sa pogledom na more. Odabirom smještajnog kapaciteta „Luana 4“, agencija Anna Tours d.o.o. Vam želi ugodan boravak i ljetovanje u Rogoznici!


Brzi pogled       Upit       Cijena (Euro)
Video


Komentari

Napišite komentar

Naslov komentara
Tekst komentara


Samo gost koji je boravio u ovom objektu može pisati komentar.   Registracija   Prijava

O smještaju


Destinacija: Rogoznica
Subdomain: Apartmani Luana

Do mora: 80 m
Spavaćih soba: 6
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Atrakcije u blizini
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje
Rating: 5
  Pogleda: 18249
Rogoznica

Rogoznica je mjesto u središnjoj Dalmaciji, u Šibensko-kninskoj županiji, s oko 1200 stanovnika. Nalazi se na pola puta između Trogira i Šibenika, na djelu kopna koji je isturen duboko u Jadransko more, blizu čuvenog rta Planka. Rogoznička rivijera proteže se na 50-ak kilometara duž jadranske obale. Rogoznica se razvila u jednoj od zaštićenijih uvala na Jadranu, zbog čega je vrlo popularna i među nautičarima. To su prepoznali i privatni investitori pa su sagradili marinu Frapa, poznatu kao jednu od najvećih i najmodernijih marina na Jadranu, ali i kao mjesto izvanrednih zabavnih sadržaja (noćni klub, plesni tulumi itd.). Rogoznica je poznata i po svojim šljunčanim plažama koje su razasute po različitim stranama poluotoka i otoka na kojima je smještena, borovim šumama, nasadima mediteranskog bilja, zvukovima galebova i cvrčaka... Kao tipično dalmatinsko turističko mjesto, Rogoznica se može pohvaliti kvalitetnim smještajem u obliku apartmana i vila te blagom mediteranskom klimom koja je jedan od glavnih aduta ovog simpatičnog dalmatinskog mjesta. U mjestu također ima više ribljih restorana koji poslužuju dalmatinske riblje specijalitete. Rogoznica je poznata i po „Zmajevu oku“, jedinstvenom geomorfološkom fenomenu – morskom jezeru dubine 15 metara, nastalom nakon zadnjeg ledenog doba, prije otprilike 10 000 godina, u kojem svakih tridesetak godina voda „prokuha“ i dođe do pomora svih organizama u jezeru. Postoje različite legende o nastanku samog jezera, a prema jednoj od njih u jezeru živi zmaj po kojem je ono i dobilo ime.

BANK
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
51000 RIJEKA, JADRANSKI TRG 3a
IBAN: HR8524020061100376101
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Facebook Twitter Share now
25 anniversary